Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 20:00

Τρομερό διπλό από τον Ελλοπιακό στον Κορυδαλλό

Ο Ελλοπιακός του Παναγιώτη Τζαναβάρα παρότι αγωνίζονταν στην πάντα δύσκολη έδρα της Προοδευτικής είχε τον τρόπο και το... σθένος να αποδράσει με ένα μεγαλοπρεπές αποτελεσμα από την έδρα των βυσσινί αφού επικράτησε με 2-3 στα τελευταία λεπτά.

Από την άλλη η Προοδευτική αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ιδανική αυτόχειρας αφού έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι, ισοφάρισε δυο φορές και είχε τις στιγμές να κάνει την ολική ανατροπή όμως η ατυχία και η αναποτελεσματικότητα έφεραν μια ήττα που αναγκάζει πλέον τους Πειραιώτες να ψάξουν ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων τις τελευταίες 11 αγωνιστικές προκειμένου να ελπίζουν σε παραμονή.

Ο Ελλοπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και είχε δυο καλές στιγμές με τους Μάκο και Μπρούνο, με την Προοδευτική να απαντάει στο 11' όμως το σουτ του Σταθόπουλου δεν βρήκε στόχο.Στο 14' ο Μάκο πάγωσε τον Κορυδαλλό αφού σε προσπάθεια του νίκησε τον Χαλκίδη για το 0-1. Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 19' όταν ο Λαζαρίδης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά τη σέντρα έφερε το ματς στα ίσια. Το τέρμα αυτό πείσμωσε ακόμη περισσότερο τους Βοιωτούς που έκαναν δυο τα τέρματα τους στο 22'. Ο Μάκο βρέθηκε σε θέση βολής και αφού επιχείρησε το σουτ νίκησε τον Χαλκίδη για δεύτερη φορά με τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 29' η Προοδευτική είχε την ευκαιρία να ισοφαρίζει όμως δεν κατάφερα να το κάνει αφού αστόχησε από καλό σημείο ο Σταθόπουλος. Στο 35' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κυριατζή.

Στην επανάληψη και με το 1-2 να έχει γεμίσει με... άγχος ποδοσφαιριστές και κόσμο ο Πάρης Ανδράλας ανακάτεψε την τράπουλα, κάνοντας την ομάδα του περισσότερο επιθετική. Στο 55 ο Δρόσης βρήκε δίχτυα όμως ο διαιτητής Ωραιόπουλος μετά από υπόδειξη του α' βοηθού. Βιτσεντζάτου (Αν. Αττικής) ακύρωσε το τέρμα θεωρώντας τον επιθετικό της Προο εκτεθειμένο. Στο 69' η Προο έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γαβράς από δεξιά έκανε τη συρτή σέντρα όμως ο Δρόσης από το ύψος του πέναλτι έστελε τη μπάλα άουτ. Στο 75' ο Τσακύρης έκανε τη σέντρα και βρήκε μέσα στην περιοχή τον Ξενοπανάγο που έπιασε την κεφαλιά όμως ο Κυριατζής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 78' οι βυσσινί κέρδισαν πέναλτι που ξεσήκωσε τον πάγκο των φιλοξενούμενων, αφού ο Ωραιόπουλος υπέδειξε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Ελλοπιακου μετά από κόρνερ.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σταθόπουλος που ευστόχησε για το 2-2. Και εκεί που η πλάστιγγα έδειχνε να γέρνει υπέρ της Προοδευτικής, η χρυσή αλλαγή του Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο Λεωνίδας Μεγάλος κέρδισε τις κοντρες και με σουτ νίκησε τον Χαλκίδη που είδε τη μπάλα να καταλήγει αργά και βασσανιστικά στα δίχτυα της εστίας για το τελικό 2-3.

Βοηθοί του Ωραιόπουλου ήταν ο Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής) και Κουρμαδιάς (Δωδεκανήσου)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας) Χαλκίδης, Μανδαμαδιώτης, Ξυγκάκης (46' Παπαγεωργίου), Ανδρεόπουλος (46' Ξενοπανάγος), Νικολόπουλος, Θεοδωρίδης (67' Γαβράς), Μαγκάκης, Τσακύρης (84' Καράβολος), Λαζαρίδης, Σταθόπουλος, Πετράκης (23 λ.τρ. Δρόσης)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας) Κυριατζής, Αχείμαστος, Παπαγεωργίου (58' Σπανός), Βιέννας, Τσέλος, Χασάι, Ρεσβάνης, Μάκο (67 Μεγάλος), Μπρούνο (53 Καλλαμπόκας), Χατζηλάμπρος, Ριζάι.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares