Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 13:16

H Κόρινθος κρατάει τα ηνία στον 3ο όμιλο

Πέρασε με απόλυτη επιτυχία και την 23η... στροφή του «μαραθωνίου» στον 3ο όμιλο η Κόρινθος.

Η ομάδα του Α. Μπαρμπολούτσι πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και διαφύλαξε το +4 στην κορυφή από τους διώκτες της, σε ένα Πρωτάθλημα που πάντως υπόσχεται έντονες συγκινήσεις στο υπόλοιπό του. Οι ερυθροκίτρινοι λύγισαν -και- τον Ιάλυσο (1-0), ο οποίος από την πλευρά του βρίσκεται σε οριακό σημείο, ακριβώς στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ για τη σωτηρία.

Οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ από τα... αποδυτήρια, όταν ο Εμπουμπά νικήθηκε από τον Διασσινό σε εκτέλεση πέναλτι στο 3ο λεπτό και αυτό τους στοίχισε. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ στο 16ο λεπτό με διπλή προσπάθεια του Παπουλή (1-0) και έκτοτε διαφύλαξαν το προβάδισμά τους, αποκρούοντας τις επιθέσεις του Ιάλυσου και παίρνοντας εν τέλει το «χρυσό» τρίποντο.

Διαιτητές: Πετρόπουλος, Ανδριανός-Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Αντρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Παπαχρήστος, Καλούσης, Αργυρόπουλος (62' Ζαχαράκης), Αναστασόπουλος, Χαλάτσης, Γκουντρουμπής (93' Πατελάκης), Γκίκα (86' Κουιμελής), Παπουλής, Δερμιτζάκης (62' Μερκούρη), Νικολάου

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης (73' Τερζίου), Χότζα (81' Τζουανάκης), Γιώργου, Δωματάς, Αθανασίου, Εμπουμπά, Χατζησάββας, Κάμπα, Ιντρίζι, Πατσιλής.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares