Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 21:00

«Διπλό» για... σωτηρία ο Απόλλων Σμύρνης

«Ρέφαρε» τα... σπασμένα από την ήττα στην Αγ. Παρασκευή ο Απόλλων Σμύρνης και με ένα μεγάλο «διπλό» στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου έκανε αποφασιστικό «βήμα» προς τη σωτηρία του.

Η ομάδα του Ρ. Γκόμεζ επικράτησε με 1-0 απέναντι στον Ηλυσιακό χάρη σε ένα γκολ από τα... αποδυτήρια και διατηρήθηκε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Από την άλλη, οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν απέναντι στο γκολ που δέχθηκαν από νωρίς, ενώ στο τέλος έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε το προβάδισμα μόλις στο 1ο λεπτό με σουτ του Πιαστόπουλου από το σημείο του πέναλτι. Ο Ηλυσιακός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να φτάσει στην ισοφάριση, αν οι ποδοσφαιριστές του είχαν καλύτερη επιλογή στην τελική πάσα. Από την άλλη, ο Απόλλων αναλώθηκε σε παιχνίδι κέντρου, αναζητώντας παράλληλα τις αντεπιθέσεις για να εδραιώσει το προβάδισμά του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηλυσιακός είχε την κάτοχη και την φλύαρη υπέροχη, προσπαθώντας να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Καλούδη χωρίς επιτυχία, με τους κυανόλευκους να διαχειρίζονται το υπέρ τους αποτέλεσμα και να φτάνουν σε ένα σπουδαίο «τρίποντο».

Διαιτητές: Ζιούτος (Ηρακλείου), Καρακελές-Μουμπογιατζόγλου (Πειραιώς)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Λέτσο, Γιαννόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βρυώνης, Σουβατζόγλου, Τσέργας (65' Δημοσθενιάδης), Κασσιανός, Χαρίτος, Καραγιάννης (46' Νικολόπουλος), Μακρίδης (78' Σαρρηασλάνογλου), Λέκκας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρόναλντ Γκόμεζ): Καλούδης, Πριόνας, Τασιούλης, Πατίλας (46' Τσούμπας), Ρόδης, Μελιόπουλος, Πιαστόπουλος, Χριστόπουλος (89' Σπαρτιάτης), Χαϊκάλης (91' Βλασσόπουλος), Καραγκούνης (73' Σάλλα), Παπαχρονόπουλος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares