Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 20:00

Ο ΑΟ Υπάτου φρέναρε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Την πρώτη του απώλεια βαθμών για το 2024 υπέστη ο Πανιώνιος σήμερα (10/3) το απόγευμα και «δράστης» ήταν ο ΑΟ Υπάτου!

Η ομάδα του Γ. Αντωνόπουλου παρουσιάστηκε πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Ν. Σμύρνης και απέσπασε το ισόπαλο 1-1, χάρη σε ένα θαυμάσιο γκολ που πέτυχε λίγο πριν την εκπνοή ο Ποτουρίδης. Από την πλευρά τους, οι κυανέρυθροι άφησαν δύο βαθμούς στην κούρσα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο, ακριβώς τρεις μήνες μετά την πρώτη απώλεια στο ίδιο γήπεδο, στην αναμέτρηση με τον Εθνικό.

Η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα. Στο 22ο λεπτό ο Παυλάκης έκανε την διείσδυση στην περιοχή από πλάγια, ο Παπουτσογιαννόπουλος άπλωσε το πόδι και σταμάτησε την μπάλα, όμως ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση είδε παράβαση στο μαρκάρισμα και έδειξε την άσπρη βούλα, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων. Ο Γροντής εκτέλεσε το πέναλτι ένα λεπτό μετά (23') και ευστόχησε για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να ψάχνουν το γκολ με το οποίο θα σφράγιζαν την επικράτησή τους. Πλέον χαρακτηριστική από όλες, ήταν η ευκαιρία που χάθηκε στο 76', όταν από κάθετη πάσα του Γροντή, ο Γεμιστός βρέθηκε απέναντι στον Γκλώτσο, όμως άργησε να πλασάρει και, έτσι, η μπάλα σταμάτησε στο πόδι του εξερχόμενου γκολκίπερ.

Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν τη δική τους στιγμή για να «χτυπήσουν» και ευτύχησαν να τη βρουν στο 91ο λεπτό! Ο Γκίνο εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε ασθενώς από τον Ξυγκόρο, ο Σταγάκης επιχείρησε το πλάγιο «ψαλίδι» και ο Ποτουρίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας με δεξί σουτ για το 1-1!

Έχοντας να διαχειριστεί, πλέον, και την ψυχρολουσία, ο Πανιώνιος προσπάθησε -μάταια- να πάρει ξανά το προβάδισμα, έχοντας μία καλή στιγμή στο 94', όταν ο Γεμιστός σούταρε με το αριστερό και η μπάλα έφυγε κόρνερ από την προσπάθεια του Γκλώτσου να μπλοκάρει.

Διαιτητές: Γεωργόπουλος (Πειραιά), Πηδιάκης (Δωδεκανήσου)-Βάτος (Άρτας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παχατούρας, Χοτζάλλι (76' Ξυγκόρος), Παυλάκης, Ζούλιας, Ποτουρίδης, Μπρέγκου, Γροντής, Πότσι (61' Στούπης), Μπουρλάκης, Αρναρέλλης (76 Καλάγια), Ιγνατίδης (61' Γεμιστός)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Γκλώτσος, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλιτσουνάκης, Γλυνός, Αλμπάνης (60' Ρότσα), Μπούσης (86' Πολυμέρης), Ποτουρίδης, Γκίνο, Δακτυλίδης (79' Μπακαούκας), Αρμένης, Σταγάκης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares