Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 19:00

Μοιρασιά για Εθνικό και Ηλυσιακό

Στο ίδιο σκορ με τον αγώνα του πρώτου γύρου ολοκληρώθηκε η... ρεβάνς του Εθνικού με τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, έχοντας από ένα ημίχρονο υπεροχής και προσφέροντας έναν ωραίο αγώνα στους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν από τις εξέδρες του γηπέδου Μοσχάτου.

Στο πρώτο ημίωρο οι κιτρινόμαυροι ήταν εκείνοι που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και κάποιες περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσαν να έχουν απειλήσει την εστία του Μεσούλι. Ωστόσο, κόντρα στην εικόνα του αγώνα οι κυανόλευκοι πήραν το προβάδισμα στο 30ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Γεωργούση μετά από ενέργεια και πάσα του Αντωνίου (1-0). Έντεκα λεπτά μετά (41') οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με σουτ του Τσέργα (1-1), ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά φέτος εις βάρος του Εθνικού. Λίγο πριν την ανάπαυλα οι άνθρωποι του Εθνικού ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα που δέχθηκε ο Γεωργούσης, όμως ο διαιτητής Σπήλιος είχε διαφορετική άποψη και άφησε το ματς να συνεχιστεί.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ τους. Στο 63' ο Βαλαβανόπουλος βγήκε απέναντι στον Λέτσο, όμως πλάσαρε πάνω από την εστία, ενώ στο 70' η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια σε κεφαλιά του Τσατσαρή από φάουλ του Μακρυγιάννη. Στο 78' ο Κυριαζής δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από σέντρα του Μακρυγιάννη, ενώ στο 88' ο Ηλυσιακός πλησίασε τη νίκη, όταν ο Καραγιάννης σούταρε από καλή θέση και ο Μεσούλι απέκρουσε σωτήρια.

Να σημειωθεί ότι από τον Ηλυσιακό θέλησαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την ομάδα του Εθνικού για την άψογη φιλοξενία της.

Διαιτητές: Σπήλιος (Αιτωλοακαρνανίας), Κλεπετσάνης-Θεοδωρόπουλος (Κορίνθου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Μεσούλι, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσόγιαννης (46' Θεοδώρου), Τσατσαρής, Μαλάι (80' Σέχου), Σεκούμπα (46' Χρούστινετς), Πολύζος, Γεωργούσης (46' Βαλαβανόπουλος), Μακρυγιάννης, Αντωνίου (67' Κυριαζής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Λέτσο, Γιαννόπουλος (80' Βρυώνης), Νικολόπουλος, Σουβατζόγλου, Παρασκευόπουλος, Χαρίτος, Ταχιράι, Χριστόπουλος, Τσέργας, Λέκκας (65' Καραγιάννης), Καλός (55' Κράσι).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares