Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 21:47

«Βλέπει» τριάδα ο Αλμυρός

Στο ντέρμπι των... ευχάριστων εκπλήξεων του φετινού Πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο Αλμυρός πήρε τη νίκη και δικαιούται να «ονειρεύεται» πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα της τελικής κατάταξης.

Η ομάδα του Μ. Σουτζή ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη από τον Ηλυσιακό και επικράτησε με 2-1, σε ένα ματς όπου τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Πιερτζιακόμι ολοκλήρωσε όμορφη προσωπική ενέργεια και με πλασέ έκανε το 1-0, για να φτάσουμε στο 14' όπου ο Καστελλιανάκης με πλασέ μετά από ασίστ του Πιερτζιακόμι πέτυχε το 2-0. Οι κιτρινόμαυροι μπόρεσαν πριν την ανάπαυλα να μειώσουν σε 2-1 με πλασέ του Κράσι μετά από πάσα του Λέκκα, όμως η αντεπίθεσή του δεν είχε συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο. Αντιθέτως, οι Κρητικοί είχαν τις ευκαιρίες για να διευρύνουν την επικράτησή τους, κάτι που επίσης δεν έγινε.

Διαιτητές: Ταμπουραντζής, Θεοδοσάκης-Κοκοτάκης (Λασιθίου)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Γκόγκος, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Γιαλούσης, Πατινιώτης, Κοντογιάννης (85' Βουϊδάσκης), Χαντί (46' Σουρνάκης), Λεόν (85' Κουτάντος), Ενγκουέμ, Ρέγιες (70' Τουργαΐδης), Καστελλιανάκης (70' Πακιουφάκης)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Λέτσο, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου, Ταχιράι, Καραγιάννης, Χαρίτος, Κράσι, Τσέργας (57' Κασσιάνος), Λέκκας (57' Μακρίδης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares