Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 18:00

«Έπεσε» κατηγορία ο Φωστήρας αλλά πήρε την ισοπαλία με την Επισκοπή

Έπεσε κατηγορία ο Φωστήρας, όμως το έκανε με το... κεφάλι ψηλά!

Στην αγωνιστική που επισφραγίστηκε ο υποβιβασμός της στα τοπικά της ΕΠΣ Αθηνών, η ομάδα του Ταύρου έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ρεθύμνου, υποχρεώνοντας στο ισόπαλο 2-2 την Επισκοπή που «καιγόταν» για τη νίκη!

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα δύο φορές στο παιχνίδι, όμως ισάριθμες ισοφαρίστηκαν. Στο 10ο λεπτό ο Κεφαλάς έκανε το 1-0 με φάουλ, για να έρθει στο 37' ο Νέρες και με σουτ μετά από απόκρουση του Ψαρρά σε σουτ του Τσιμπόκα να γράψει το 1-1. Στο 59' ο Μέτα με φαλτσαριστό σουτ έβαλε ξανά «οδηγό» στο σκορ την Επισκοπή (2-1), όμως στο 63' ο Νέρες «χτύπησε» πάλι και με σουτ σημείωσε το 2-2, που έμεινε μέχρι τέλους παρά την προσπάθεια των Κρητικών για το «τρίποντο».

Διαιτητές: Κουκλάκης, Τίκας-Βράγκου Αικ. (Χανίων)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Χάιδος, Λέκα, Μπατζέλης (46' Τζωρτζινάκης), Πάτας, Κεφαλάς, Μέτα, Κάμερον, Μπάρο, Μεσσήνης, Τσαμπουράκης (65' Ζαχαράκης).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σεροπιάν): Πρίντεζης, Λιμήτσιος (92' Γ. Μπερικάκης), Γαϊτάνης, Συριόπουλος, Κατσάρας, Χατζηκυριάκος, Γάγγος, Νοχάι, Καραμπάγιας, Τσιμπόκας, Νέρες.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares