Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 21:00

«Πιέζει» για τριάδα ο Αστέρας Βάρης

Σταθερά σε τροχιά τριάδας βρίσκεται ο Αστέρας Βάρης στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Γ. Καβάση πήρε άλλο ένα «τρίποντο», αυτή τη φορά νικώντας με 1-0 την ΑΕΡ Αφάντου για την 31η αγωνιστική, και ετοιμάζεται να κλείσει με ιδανικό τρόπο μία εξαιρετική σεζόν.

Στο 23ο λεπτό ο Ψυχογυιός πέτυχε με συρτό σουτ μετά από ασίστ του Ντούλια το γκολ που έμελλε να κάνει τη διαφορα στο δημοτικό στάδιο Βάρης (1-0). Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι είχαν την υπεροχή, αλλά και τις ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος οι νησιώτες ανέβασαν την απόδοσή της, ζήτησαν την ισοφάριση και στο 78' θα μπορούσαν να την έχουν πετύχει, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά από προβολή του Λαθούρη.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν, αντικρίζοντας αμφότεροι τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, οι Κεσίδης και Αντωνίου.

Διαιτητές: Λάμπρου (Δυτ. Αττικής), Κυριαζής (Έβρου)-Θωμόπουλος (Δυτ. Αττικής),

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Νικολακόπουλος, Μεϊμάρογλου, Μάγγος, Μπελαβράκης (60' Ντούνης), Χριστίνης (73' Μπάκας), Ντούλιας (60' Βασιλειάδης), Ψυχογιός (73' Μαγγανάς), Ντούνιας (85' Μπάρρα)

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Γκάιδας): Καπούταγλης, Κόρλος (70' Φερεντίνος), Παναγιωτόπουλος, Νόνης, Λεσάι, Αντωνίου, Ζέλεφ (65' Κιοσέογλου), Κουτσιανικούλης, Λαθούρης, Στοΐνοβιτς.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares