Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 17:30

Η Θύελλα Ραφήνας διέλυσε τη Ρόδο και τερμάτισε στην 3η θέση

Αυτή η θαυμάσια χρονιά δεν θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί με διαφορετικό τρόπο για τη Θύελλα Ραφήνας! Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη ήταν καταιγιστική στην τελευταία της υποχρέωση για τη φετινή σεζόν, έβαλε στα... δίχτυα τη Ρόδο, επικράτησε με 3-0 και κατέλαβε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη του 3ου ομίλου.

Στο γήπεδο «Π. Σκούφος» και μπροστά σε πλήθος φιλάθλων που έσπευσαν να χειροκροτήσουν τους «λιγνιτωρύχους», η πρώτη σπουδαία στιγμή καταγράφηκε στο 12ο λεπτό, όταν ο Κωτσάκης έστειλε την μπάλα με σουτ στη «ρίζα» του δεξιού δοκαριού. Τέσσερια λεπτά μετά (16') το σκορ άνοιξε με προσωπική ενέργεια και πλασέ του Κοντογιάννη (1-0) και στο 21' ο Κωτσάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γκούμα σημείωσε το 2-0. Η Θύελλα συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 30' έφτασε σε τρίτο γκολ με ωραίο αριστερό πλασέ του Ντολλάνι (3-0). Έκτοτε, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, για να... ανέβει πάλι στα τελευταία λεπτά! Στο 88' ο Μπαρμπαρούσης κέρδισε πέναλτι, όμως το εκτέλεσε άστοχα, καθώς «σημάδεψε» δοκάρι, ενώ δοκάρι κατέληξε η μπάλα και στην εκτέλεση φάουλ του Δούμτση δύο λεπτά μετά (90'). Το παιχνίδι έκλεισε με νέο δοκάρι (!), αυτή τη φορά από πλευράς Θύελλας και το... υπέγραψε ο Μπουντάκης με σουτ από θέση εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Φωτάκος, Τράντας-Ρούσσος (Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής (70' Κορασίδης), Αγγελής, Φλώρος, Φύτρος, Τσούκας, Ντάφλας, Κοντογιάννης (55' Σαμάρκος), Ντόκο, Κωτσάκης (55' Ζαπατίνας), Γκούμας (77' Μακροδημήτρης), Ντολλάνι (70' Μπουντάκης)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Αθανασόπουλος, Τρόκα, Καψάλης (14' Τσακίρογλου), Ζαχαρος, Ζαννάκης, Μπαρμπαρούσης, Λίμα, Ζουνης, Μπουρνέλης, Ζόγκας, Δούμτσης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares