Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 19:31

Φιέστα του Πανιωνίου για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες

Γιόρτασε ο Πανιώνιος στην ηλιόλουστη Ν. Σμύρνη και μπροστά σε περίπου 5.000 φιλάθλους του.

Γιόρτασε για την επάνοδό του στις επαγγελματικές κατηγορίες, γιόρτασε επειδή «ξεκόλλησε» από την Ερασιτεχνική Κατηγορία, γιόρτασε επειδή βλέπει μπρος του να ανοίγεται μία νέα προοπτική! Στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με αντίπαλο τον εξαιρετικό Αλμυρό, σε ένα ματς που πλαισιώθηκε από βραβεύσεις και, βεβαίως, από την Απονομή στους ποδοσφαιριστές του Ιστορικού για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 και τους Κρητικούς να κερδίζουν το χειροκρότημα για τη μεστή παρουσία τους, με την οποία απέδειξαν πως επάξια κατέλαβαν την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο Πότσι σκόραρε με κοντινό σουτ, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Γκόγκου σε κοντινό σουτ του Ιγνατίδη (0-1). Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, υπερείχαν στον αγωνιστικό χώρο και ισοφάρισαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Αγαπάκης έκανε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στην εστία του Σκαφίδα αφού πρώτα χτύπησε στο σώμα του Μπρέγκου (1-1).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γροντή μετά από ασίστ του Μπουρλάκη, ενώ στο 73' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι. Ωστόσο, φαίνεται στο βίντεο πως η μπάλα βρήκε στο σώμα του Τσιμιδόπουλου και όχι στο χέρι του από το γύρισμα του Ρέγες. Στο 90' ο Γροντής εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για να χαθεί μία τελευταία ευκαιρία του Πανιωνίου για το νικητήριο γκολ.

Διαιτητές: Κυριακίδης (Λασιθίου), Βάτος-Νούσιας (Άρτας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Διονέλλης (79' Παυλάκης), Χοτζάλι (79' Ξυγκόρος), Ζούλιας, Ποτουρίδης (68' Τσιμιδόπουλος), Πότσι (55' Στούπης), Μπρέγκου, Γροντής, Μπουρλάκης, Γεμιστός (55' Aρναρέλλης), Ιγνατίδης

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Γκόγκος, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Ξενοκτιστάκης, Πιερτζιακόμι (87' Βουιδάσκης), Τουργαΐδης (65' Ρέγες), Κοντογιάννης (30' λ.τρ. Χαντί), Ενγκουέμ (87' Κουτάντος), Κέρη, Πατινιώτης, Σουρνάκης (87' Καστελλιανάκης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares