Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 17:12

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στον Άρη Πετρούπολης - Πρώτη ανανέωση ο Παλτόγλου

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στον Άρη Πετρούπολης για τη νέα χρονιά, μετά την ανακοίνωση για την Γενική Συνέλευση. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος απ' τα δυτικά προάστια η πρώτη ανανέωση ποδοσφαιριστή είναι εκείνη του Γιάννη Παλτόγλου.

Ο 20χρονος μέσος μετά από μια αρκετά καλή χρονιά συμφώνησε με την ομάδα και ανακοινώθηκε λίγο μετά τις υπογραφές δίπλα στον τεχνικό διευθυντή, Θέμη Τζέμη και στον γενικό αρχηγό, Αλέξη Λάκο.

Η ανακοίνωση

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Παλτόγλου για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο 20χρονος μέσος μετά από συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ομάδας συμφώνησε ώστε να παραμείνει στο ρόστερ του συλλόγου και τη νέα χρονιά δίνοντας τα χέρια μετά από λίγα λεπτά συζήτησης.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Παλτόγλου ειχε αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής βοηθώντας σημαντική την ομάδα να πραγματοποιήσει μια ανταγωνιστική πορεία στον 4ο όμιλο.

Συγκεκριμένα, ο χαρισματικός μέσος αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

Ευχόμαστε στον Γιάννη Παλτόγλου καλη αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

***Στη φωτογραφία στη μέση βρίσκεται ο Γιάννης Παλτόγλου ενώ αριστερά διακρίνεται ο γενικός αρχηγός, Αλέξης Λάκο και δεξιά ο τεχνικός διευθυντής, Θέμης Τζέμη.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares