Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 09:11

Ο Κεραυνός Κερατέας επέστρεψε στη Γ' Εθνική

Δεκατρία χρόνια μακριά από τις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν πολλά για τον Κεραυνό Κερατέας! Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής, το «καμάρι» της Κερατέας, γιορτάζει την επάνοδο στη Γ' Εθνική.

Γιορτάζει για μία επιτυχία που ήρθε πανάξια, μετά από μία καταπληκτική, φρενήρη πορεία τόσο στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ όσο και στα μπαράζ των Πρωταθλητών των Ενώσεων! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μετά από 35 αγώνες σε αυτή τη διαδρομή, η ομάδα του Λουκά Καραδήμου δεν έχει υποστεί ούτε μία ήττα, προσπερνώντας με επιτυχία όλα τα... εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά της!

Σήμερα το απόγευμα, λοιπόν, ο Κεραυνός επιβλήθηκε με 4-1 του Αιγέα Πλωμαρίου σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική και σφράγισε το ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου στον 8ο όμιλο. Στο δημοτικό στάδιο Κερατέας και σε ματς που έγινε σε υψηλή θερμακρασία οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του και, πλέον, θα διεκδικήσει το τρίτο εισιτήριο στις δύο αγωνιστικές που απομένουν.

Στο 20ο λεπτό ο Τζάκσον είχε σουτ στο δοκάρι και δύο λεπτά μετά (22') ο Μαγγανάς άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0). Στο 32' ο Μπουντόπουλος είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, για να ακολουθήσει τη φάση ο Τζάκσον και από κοντά να γράψει το 2-0. Στο 37' ο Καλαφάτης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μπουγιούκο, ο διαιτητής Αλαφογιάννης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Π. Πρωτούλης εκτέλεσε ψύχραιμα από εκεί για τη μείωση του σκορ (2-1). Ωστόσο, πριν την ανάπαυλα ο Κεραυνός ανέκτησε το προβάδισμα των δύο τερμάτων, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μπουγιούκος με σουτ (3-1).

Στο 48' ο Π. Πρωτούλης βρήκε δίχτυα με σουτ, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Δεμερτζή. Στο 67' ήταν η σειρά του Κοκκινάκη να πετύχει γκολ που όμως δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη οφσάιντ από τον πρώτοβοηθό Μαυρογιάννη. Στο 71' ο Μπουγιούκος σκόραρε με ωραία κεφαλιά για το 4-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο Σαχσανίδης «άγγιξε» το γκολ στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93', όταν το σουτ που έπιασε από θέση εκτός περιοχής κατέληξε αρχικά στην κάθετη δοκό και εν συνεχεία άουτ. Το τριπλό σφύριγμα του Αλαφογιάννη βρήκε τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους που υπηρετούν τον Κεραυνό να πανηγυρίζουν για αυτή τη μεγάλη στιγμή στην ιστορία της ομάδας!

Διαιτητές: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας), Μαυρογιάννης-Δεμερτζής (Δυτ. Αττικής)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης, Δαρδαμάνης, Ρέτζο (81' Ντόβας), Μπουγιούκος, Ν. Βαγγέλη, Μαγγανάς, Κυριαζής (73' Πασκάλι), Σούλτσε (73' Τραγουστής), Μπουντόπουλος (81' Σαχσανίδης), Τζάκσον (81' Α. Κρητικός)

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ (Προκόπης Καρτάλης): Ζαχαρής, Καλαφάτης, Σαλταμάρας (83' Μαυραγάνης), Ι. Πρωτούλης, Σούμα, Π. Πρωτούλης (83' Μερτζάνης), Μιχαλάκης, Ψάνης (24' λ.τρ. Α. Πρωτούλης), Βελούτσος, Κόμβος (65' Κασάι), Κλούρας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares