Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 15:19

Γιώργος Μπουντόπουλος: Ευχαριστώ όσους στάθηκαν δίπλα μου την δύσκολη στιγμή

Στο στάδιο της ανάρρωσης βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του ΑΣ Σαντορίνης Γιώργος Μπουντόπουλος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε την προηγούμενη εβδομάδα στην προπόνηση της ομάδας του.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και με μήνυμα του στο facebook ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν στο πλάι του, που ήταν ο Βαγγέλης Φουστέρης, ο Κώστας Ρούσσος και φυσικά όλη η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά:

Μετά από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που πέρασα, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εκείνους που μου συμπαραστάθηκαν και ήταν κοντά μου σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή.
Πρώτα απ´ ολα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας μου οι οποίοι μου στάθηκαν από το πρώτο λεπτό, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο κύριο Βαγγέλη Φουστέρη
για την άμεση βοήθεια που μου προσέφερε, και στον κύριο Κώστα Ρούσσο (Νταντης) που με μετέφερε έως την είσοδο του ΚΑΤ και αποχώρησε όταν ήταν σίγουρος ότι βρίσκομαι στα κατάλληλα χέρια.
Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν καθώς και στο τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση του ΑΣ Σαντορίνης οπως και στους συμπαίκτες μου που δεν με άφησαν ούτε μια μέρα χωρίς να μου δείξουν το ενδιαφέρον τους.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που δεν με άφησε στιγμή μόνο μου και έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να είμαι καθημερινά καλά και εννοείται πως δεν μπορώ να αφήσω από έξω την κοπέλα μου Νικολετα για την αμέριστη συμπαράσταση της.
Με εκτίμηση
Γιωργος Μπουντοπουλος

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares