Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 22:38

Λύθηκε η συνεργασία του ΑΣ Σαντορίνης με Λούκα και Μαναριώτη

Δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν από σήμερα παρελθόν από τον ΑΣ Σαντορίνης 2020, που γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τους Στάθη Λούκα και τον Βασίλη Μαναριώτη.

Αναλυτικά:

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Α.Σ Σαντορίνης 2020 ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Λούκα. Η προσφορά του ήταν πολύτιμη αφού για πρώτη φορά ήρθε στο νησί το 2014 και κατάφερε με τον επαγγελματισμό του και τις ικανότητες του να βοηθήσει σημαντικά τον Πανθηραϊκό να πετύχει τους στόχους του . Ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό.

Υπενθυμίζουμε ότι την περίοδο 2015-2016, ο Στάθης Λούκας πανηγύρισε νταμπλ Κυκλάδων με τη φανέλα του Πανθηραϊκού ενώ την περίοδο 2018-2019 κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Κυκλάδων με τη φανέλα του Πανθηραϊκού και πάλι.

Πέρυσι ως ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού διακρίθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας αφού έφτασε μέχρι την 4η φάση του θεσμού.

Για τον Στάθη Λούκα η Σαντορίνη έχει πλέον γίνει το δεύτερο του σπίτι κάτι που σημαίνει ότι η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Παράλληλα, η ομάδα μας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Μαναριώτη.

Ευχαριστούμε αμφότερους τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares