Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 13:17

Μεγάλο μέρος των μετοχών της ΠΑΕ Αιγάλεω στα χέρια του Αλέκου Κουκά

Ο πρόεδρος της ΑΕ Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς είχε δηλώσει: "Θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια που γίνεται στο Αιγάλεω τα τελευταία χρόνια από την οικογένεια Παλτόγλου'' και όπως πάντα έκανε πράξη την υπόσχεση του.

Παρά την απογοήτευση που δήλωσε ο κ. Άρης Παλτόγλου από την απροθυμία να στηριχθεί ο σύλλογος μετά την επιστροφή του στην SL2, βλέπει ανθρώπους του ποδοσφαίρου όπως ο Αλέξανδρος Κουκάς που στηρίζουν εμπράκτως το ''Σιτι'', αγοράζοντας μεγάλο μέρος τον μετοχών και συμβάλλοντας καταλυτικά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας.

Πρόσφατα, ο Άρης Παλτόγλου έκανε το καθήκον του καταθέτοντας τα 127.500 ευρώ, προκειμένου να κατοχυρώσει την πλειοψηφία (51%) στο ΜΚ. Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου κ. Αλέξανδρος Κουκάς, θα καταβάλλει 30.000 ευρώ (ίσως κει περισσότερα), ενώ στήριξη πρόσφερε και ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟ Αιγάλεω κ. Αντώνης Τιρτιράκης, ο οποίος βάσει νόμου, θα κατέχει το 10%. 

Η φιλία του Αλέξανδρου Κουκά με την οικογένεια Παλτόγλου είναι διαχρονική, με τον ίδιο μάλιστα να έχει τονίσει σε δηλώσεις του τα εξής: «Πρόκειται για ανθρώπους τίμιους που αγαπούν την ομάδα και είναι σπάνιοι για το ποδόσφαιρο. Θα βοηθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί την ομάδα της πόλης στο δύσκολο πρωτάθλημα της SL2. Θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια, η πόλη να μας στηρίξει ούτως ώστε το Αιγάλεω να είναι όπως πρέπει».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η συνεργασία δεν θα μείνει μόνο σε διοικητικό επίπεδο, αφού το Αιγάλεω της SL2 θα αποτελέσει σταθμό στην καριέρα αρκετών Μυκονιατών νεαρών ποδοσφαιριστών.

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares