Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 12:21

Το μήνυμα του δημάρχου Σύρου για την ένταξη του νησιού στην ''κόκκινη ζώνη''

Με αφορμή την ένταξη του νησιού μας στην κόκκινη ζώνη του επιδημιολογικού χάρτη και αφού επαναλάβω ότι δυστυχώς οι Δήμοι πανελλαδικά δεν διαθέτουν καμία περαιτέρω πληροφόρηση για την εξέλιξη των κρουσμάτων στην περιοχή τους, πέρα από αυτή που ανακοινώνεται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ, θα ήθελα καταρχάς να παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μου να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Μετά την έξαρση των κρουσμάτων την προηγούμενη εβδομάδα, η εξέλιξη του αριθμού τους έκτοτε ανέρχεται σε μικρό μονοψήφιο αριθμό ημερησίως, γεγονός που είναι ενθαρρυντικό όσον αφορά στη διασπορά του ιού στο νησί μας.
Ως εκ τούτου, κάνω έκκληση για ακόμη μια φορά να εντείνουμε τις προσπάθειές μας ως προς την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, έτσι ώστε να επιτύχουμε τη γρήγορη έξοδο του νησιού μας από την κόκκινη ζώνη του επιδημιολογικού χάρτη.
Αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία και την κόπωση των συμπολιτών μου από τη μακρά περίοδο εφαρμογής των μέτρων προστασίας, όμως η σύνεση και η πιστή τήρηση τους θα μας οδηγήσει πιο γρήγορα στην κανονικότητα.

Τηρούμε τα μέτρα.
Μένουμε Υγιείς.
Επιστρέφουμε το συντομότερο δυνατό στη φυσιολογική μας ζωή.

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης
Νικόλαος Λειβαδάρας

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares