Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 13:11

Συνάντηση Λιανού - Λεονταρίτη στη Σύρο

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη επισκέφθηκε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δ. Λιανός.

Ο κ. Λεονταρίτης υποδέχθηκε τον κ. Λιανό και του ευχήθηκε μία καλή, δημιουργική νέα θητεία και φυσικά διαβεβαίωσε τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο για τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ακολούθησε αναλυτική συζήτηση στην οποία παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας κ. Α. Λούβαρης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κ. Λ. Καραδήμας και ο Προϊστάμενος έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γ. Γεωργουσόπουλος όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Νάξου με προεξάρχοντα τα τεχνικά έργα που πρόκειται να εκτελεστούν στην Περιφερειακή Ενότητα.

Σε δήλωση που έκανε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης στο τέλος της συνάντησης ανέφερε:

«Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι η θέση και η φιλοσοφία της Περιφερειακής Αρχής για συνεργασία με τους Δήμους έχει αποδώσει τα μέγιστα.

Στα πλαίσια αυτά και συγκεκριμένα σε ό, τι αφορά το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ξεκινήσαμε την προετοιμασία των παρεμβάσεων που θα γίνουν την επόμενη πενταετία στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου.

Είμαι βέβαιος ότι στη νέα θητεία η σχέση Περιφέρειας και νέου δημοτικού συμβουλίου θα είναι ακόμη πιο αποδοτική.»

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares