DARZENTAS_MESA
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 18:43

Συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Ξ.Ε.Ε. Αλέξανδρο Βασιλικό ο πρόεδρος Α. Παγώνης και ο αντιπρόεδρος Α. Πατηνιώτης

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ξ.Ε.Ε. Αλέξανδρο Βασιλικό πραγματοποίησαν ο πρόεδρος Α. Παγώνης και ο αντιπρόεδρος Α. Πατηνιώτης της Ε.Ξ.Σ.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρο Βασιλικό πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Ξ.Ε.Ε. στην Αθήνα οι νεοεκλεγέντες πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνης Παγώνης και Ανδρέας Πατηνιώτης αντίστοιχα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα, ο πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Βασιλικός συνεχάρει τους νεοεκλεγέντες Αντώνη Παγώνη και Ανδρέα Πατηνιώτη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων τους στα νέα τους καθήκοντα, ενώ απο πλευράς του κ. Βασιλικού παρουσιάστηκαν πολλές από τις δράσεις του Ξ.Ε.Ε. και συζητήθηκε το πλαίσιο μιας στενότερης συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Απο πλευράς τους οι κύριοι Παγώνης και Πατηνιώτης εξέφρασαν τη χαρά και ικανοποίησή τους για την πρώτη αυτή συνάντηση, σημειώνοντας πως έθεσε τις βάσεις μιας βαθύτερης και ουσιαστικής συνεργασίας με στόχο τη συμμετοχή της Σαντορίνης στις δράσεις του Ξ.Ε.Ε. αλλά και την ενίσχυση της επικοινωνίας και πληροφόρησης των μελών της Ε.Ξ.Σ. σχετικά με τις δράσεις και πρωτοβουλίες ενός εκ των κορυφαίων ξενοδοχειακών φορέων της χώρας μας.

Για την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης
Το Δ.Σ.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares