Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 10:27

Χατζηανδρέου: Ο κ. Λιανός απέκλεισε το 49,28% του λαού της Νάξου από τη συζήτηση για το Πολεοδομικό Σχέδιο

Με δημόσια επιστολή προς το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό η Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» και ο επικεφαλής της κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου διαμαρτύρεται για την παράλειψη της Δημοτικής Αρχής να προσκαλέσει την αντιπολίτευση στην ενημερωτική συνάντηση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Νάξου, αποκλείοντας έτσι το το 49,28% του λαού της Νάξου.

Η επιστολή, αναφέρει:

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για το γεγονός ότι η παράταξή μας καθώς και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας δεν κλήθηκαν στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 10, Ιανουαρίου και αφορά την εκπόνηση της μελέτης για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Νάξου.

κ. Λιανέ, μας αντιμετωπίζεται λες και δεν υπάρχουμε, παρά το γεγονός ότι ως μειοψηφία εκπροσωπούμε το 49,28% του λαού της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, λες και δεν ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας και μάλιστα για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως είναι το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο.

Χωρίς καλά-καλά να έχετε συμπληρώσει ένα δεκαήμερο στη νέα σας θητεία στη διοίκηση του δήμου, δείχνετε τις προθέσεις σας και το πόσο υπολογίζετε εμάς και το μισό πληθυσμό της Νάξου που εκπροσωπούμε.

Μόνο ως ένα μεγάλο πολιτικό ατόπημα από την πλευρά σας μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το γεγονός ότι μας αποκλείσατε από μία διαδικασία για ένα κορυφαίο ζήτημα που αφορά τη Νάξο.

Λεονάρδος Χατζηανδρέου

Δημοτική Παράταξη «Δύναμη Αλλαγής»

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares