Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 22:39

Ιατρείο Μαστού από τον Dr. Νικόλαο Κοτσιφόπουλο στο Naxos Medical

Ο διακεκριμένος Στρατιωτικός Ιατρός, Χειρουργός Μαστού - Μαστολόγος Dr. Νικόλαος Κοτσιφάκης θα πραγματοποιήσει Ιατρείο Μαστού στο Naxos Medical.

Πληροφορίες:

Για πρώτη φορά στο νησί μας θα λειτουργήσει Ιατρείο Μαστού.

Στις 16 Δεκεμβρίου, στο Naxos Medical θα πραγματοποιήσει Ιατρείο ο διακεκριμένος Στρατιωτικός Ιατρός, Χειρουργός Μαστού - Μαστολόγος Dr. Νικόλαος Κοτσιφόπουλος.

Μεταξύ άλλων στο Ιατρείο θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες εξετάσεις: 

-Κλινική εξέταση - ψηλάφηση μαστών

-Υπερηχογράφημα μαστών

-Αξιολόγηση εξετάσεων

-Παρακεντήσεις κυστικών και συμπαγών όγκων

Για πληροφορίες και ραντεβού καλέστε μας στο: 22850 22200 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ας γνωρίσουμε τον Γιατρό μας:

Το 1962 γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην περιοχή του Μουσείου. Ζει στο Πόρτο Ράφτη είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

Το 1979 αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Ν. Σμύρνης (Lycèe Leonin) και το 1980 εισήχθη στη ΣΣΑΣ (Στρατιωτική Σχολή Αξκών Σωμάτων) Ιατρικό Τμήμα του ΑΠΘ.

Το 1986 έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής και το 1989 ξεκίνησε ειδικότητα Γεν. Χειρουργικής στο 251 ΓΝΑ αρχικά και κατόπιν στο Νοσ.Ευαγγελισμός (Β'Χειρουργική).

Το 1994 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας του Γεν.Χειρουργού και ξεκίνησε να εργάζεται ως Επιμελητής Χειρουργός στο 251 Γεν.Νοσοκομείο Αεροπορίας μέ-χρι το 2007 που αποστρατεύθηκε.

Από το 1998-1999 εργάσθηκε ως rés.du Service de Chirurgie du Sein (di-recteur Dr.Chrishna Clough) στο Νοσοκομείο Institut Curie (Παρίσι) και εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία, Απεικονιστική, Χειρουργική και Ογκοπλαστική Χειρουργική του Μαστού. Κατά την παραμονή του συμμετείχε σε ερευνητικό πρόγραμμα υπό την εποπτεία του Γαλλικού Κράτους με θέμα:Individualisation su Ganglion Axillaire Sentinelle dans les Cancers Operables du Sein (Dr.J.F.Rodier).

Από το 1999-2007 διετέλεσε Προϊστάμενος του Ιατρείου Μαστού στο 251 Γεν.Νοσοκομείο Αεροπορίας,

Από το 2009-2012 διετέλεσε Αν.Δντής Χειρουργικής Κλινικής Μαστού, Νοσοκομείο Metropolitan (Καθηγητής κος Ασημακόπουλος Γεώργιος).

Έκτοτε εξασκεί ιδιωτικά την Χειρουργική του Μαστού.

Κατά την διάρκεια της θητείας του εκπαιδεύτηκε σε διάφορα αντικείμενα όπως:

•ATLS (Advance Trauma Life Support)

•Laparoscopic Skills Enhancement and Suturing Course (YALE UNI-VERSITY SCHOOL OF MEDICINE, Department of Sutgery)

•Breast Imaging Workshops (European School of Breast Imaging)

Από το 1996-1998 διετέλεσε Καθηγητής στο Πρόγραμμα Ειδικότητας Παθο-λογικής Νοσηλευτικής διδάσκοντας τα μαθήματα : Α! Βοηθειών και Ανατομίας

Δημοσίευσε πλήθος εργασιών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και είναι μέλος σε διάφορες ιατρικές εταιρείες.

Μέλος της The European Society of Breast Cancer Specialists (EUSOMA).

Επικοινωνία τηλ : 694 264416

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares