Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 21:32

8-9 Δεκεμβρίου στο Naxos - Medical o Ουρολόγος - Ανδρολόγος Δημήτριος Μπορούσας

Το Naxos Medical σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται κοντά μας ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος, εξειδικευμένος στην επανορθωτική ουρολογία και ανδρολογία, κ. Δημήτριος Μπορούσας MD,FEBU.

Στο Ουρολογικό - Ανδρολογικό Ιατρείο του Naxos Medical πραγματοποιούνται από τον Ιατρό οι εξής εξετάσεις:

  • ΥΠΕΡΗΧΟΙ (Ουροποιητικού, Νεφρών, Κύστης, Προστάτη)
  • TRIPLEX ΟΣΧΕΟΥ
  • TRIPLEX ΠΕΟΥΣ

Κλείστε το ραντεβού σας στο 22850 22200 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΣ

Ο Δημήτριος Μπορούσας είναι χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, εξειδικευμένος στην επανορθωτική ουρολογία και ανδρολογία.

Είναι Πλοίαρχος Ιατρός ε.α., κάτοχος των Ευρωπαϊκών Boards Ουρολογίας, συνιδρυτής της AndroClinic, και ενεργό μέλος στο Sava Perovic Foundation (διεθνές κέντρο επανορθωτικής χειρουργικής γεννητικών οργάνων).

Κύρια ενασχόλησή του αποτελούν, η χειρουργική πέους και ουρήθρας, η αισθητική και επανορθωτική χειρουργική των έξω γεννητικών οργάνων (νόσος Peyronie, φαλλοπλαστική, συγγενείς ανωμαλίες, επαναπροσδιορισμός φύλου), η ανδρική και γυναικεία ακράτεια ούρων, η ανδρική υπογονιμότητα και οι μικροχειρουργικές μέθοδοι αποκατάστασής της, καθώς και οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές για προστάτη, κύστη και ουρολιθίαση.

Ο Δημήτριος Μπορούσας του Ματθαίου, γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 23 Μαρτίου 1966, όπου και ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση.

Εισήχθη στις 3 Οκτωβρίου του 1983, στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ Ιατρικό),και παράλληλα στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’όπου αποφοίτησε το 1990.

Από το 1991 έως το 2011 διετέλεσε Αξιωματικός Ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό, σε διάφορες θέσεις, με βασική του τοποθέτηση τον περισσότερο χρόνο στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ως επιμελητής στην Ουρολογική Κλινική του.

Απέκτησε την ειδικότητά του τον Ιανουάριο του 2000, μετά την εκπαίδευσή του στο ΓΠΝ ¨Ευαγγελισμός¨ και 6 μήνες στο ¨Παίδων Αγία Σοφία¨. Το ίδιο έτος , μετά από εξετάσεις στη Βιέννη, απέκτησε τον τίτλο του Fellow of European Boards Urology.

Από το 2005 έως το 2007, μετεκπαιδεύτηκε στο Αμβούργο (διεθνές κέντρο επανορθωτικής Ουρολογίας, για διάστημα 18 μηνών, καθηγήτρια M.Fisch), στο Μιλάνο (πανεπιστημιακή ουρολογική κλινική «San Giuseppe Hospital»,διάστημα 2 μηνών, καθηγητής Austoni,αντικείμενο ανδρολογικό χειρουργείο) και στο Βελιγράδι (πανεπιστημιακό παιδιατρικό νοσοκομείο και ίδρυμα Sava Perovic ,καθηγητής Sava Perovic , διάστημα 2 μηνών, αντικείμενο επανορθωτική ουρολογία και ανδρολογία).

Παραμένει μόνιμος συνεργάτης του ιδρύματος Sava Perovic , με διαρκή συμμετοχή του στις δραστηριότητες του ιδρύματος στο Βελιγράδι ,αλλά και διεθνώς.

Συμμετέχει διαρκώς σε πολλά διεθνή συνέδρια και εκπαιδευτικά courses, ως ομιλητής ή εκπαιδευτής.

Είναι ιδρυτικό μέλος της ESARA (European Society of Aesthetic and Reconstractive Andrology) μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας (HUA και EAU), μέλος της ευρωπαϊκής και Διεθνούς εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής (ESSM και ISSM) και ενεργό μέλος στο διεθνές ίδρυμα επανορθωτικής Ουρολογίας και Ανδρολογίας «Sava Perovic».

Είναι κάτοχος πτυχίων ιατρικής, στρατιωτικής ιατρικής, καταδυτικής ιατρικής, αυτοδύτου, ουρολογίας, ευρωπαϊκών boards Ουρολογίας.

Συνεργάζεται με τις περισσότερες μεγάλες ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας καθώς και με το Γένεσις Θεσσαλονίκης, και το ίδρυμα Perovic στο Βελιγράδι.

Κύρια ενασχόλησή του αποτελούν, η χειρουργική πέους και ουρήθρας, η αισθητική και επανορθωτική χειρουργική των έξω γεννητικών οργάνων (νόσος Peyronie, φαλλοπλαστική, συγγενείς ανωμαλίες, επαναπροσδιορισμός φύλου), η ανδρική και γυναικεία ακράτεια ούρων, η ανδρική υπογονιμότητα και οι μικροχειρουργικές μέθοδοι αποκατάστασής της, καθώς και οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές για προστάτη, κύστη και ουρολιθίαση.

 

 

?Το Naxos Medical σας ενημερώνει ότι την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται κοντά μας ο Στρατιωτικός...

Δημοσιεύτηκε από Naxos Medical στις Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares