Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 01:10

«Πόλεμος» ανακοινώσεων στον Ασπρόπυργο

Η μία ανακοίνωση μετά την άλλη βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην Ένωση Ασπροπύργου.

Αρχικά, η διοίκηση ανακοίνωση τα εξής:

Η διοίκηση και ο πρόεδρος ανακοινώνουν ότι εδώ και μεγάλο διάστημα έχουν αποχωρήσει από την ομάδα για διάφορους λόγους οι Πατσατζογλου Ντουμπερτ Γεωργακοπουλος Κουδουνας, Αμπεσολο και Κρισταν Πωλ . Μετά το παιχνίδι με το Βλαχιώτη αποδεσμεύονται και οι, Ντιμιτροβιτς , Βασίλειου και Γκεκας όπως και μετά το χθεσινο παιχνίδι, παρελθον αποτελούν οι: Κυριάζης Ζαχαράκης. Εκκρεμεί τι θα γίνει με τους δυο αρχηγούς Αργυροπουλο και Τριποτσέρη που βρίσκονται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο μετά το παιχνίδι με το Βλαχιώτη . Η ομάδα με τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές θα αγωνιστεί στα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια υπό τη καθοδήγηση του Ηλία φυντανη και του επιτελείου του.

Στη συνέχεια, ήρθε η σειρά των ποδοσφαιριστών:

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου αποφασίσαμε να μιλήσουμε δημόσια, με αφορμή την ‘ανακοίνωση’ της διοίκησης όπου δημοσιοποίησε το μέλλον αρκετών από εμάς μέσω των social media που διατηρεί η ομάδα και χωρίς πρωτίστως να υπάρξει η οποιαδήποτε κατ’ ιδίαν συζήτηση, εξέλιξη που μας προσβάλει ως ανθρώπους και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Το γεγονός πως πληροφορούμαστε τις προθέσεις και θέσεις της ομάδας μας από το Facebook όχι μόνο μας προσβάλει αλλά και είναι άκρως μειωτικό απέναντί μας. Προφανώς ορισμένοι λησμονούν πως για μήνες αντιμετωπίζουμε σωρεία προβλημάτων που ουδέποτε δημοσιοποιήσαμε, με γνώμονα το καλό της ομάδας που αγωνιζόμαστε. Πλέον όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Αντί λοιπόν για ανακοινώσεις στο Facebook που αφορούν το μέλλον μας θα θέλαμε να ακούσουμε/διαβάσουμε κάποια αντίστοιχη τοποθέτηση και για το ότι συσσωρεύτηκαν προς εμάς οφειλές μηνών, αφού μόνο ορισμένοι εξ’ ημών λάβαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν έναντι μισθού, χωρίς πάντως το καταβληθέν ποσό να ξεπερνά κάθε φορά τα 200 ευρώ. Ούτε το επίδομα της πολιτείας δεν ήταν δυνατόν να εισπράξουμε, αφού δεν δηλωθήκαμε στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ με ευθύνη της διοίκησης.

Την ίδια στιγμή συνάδελφοί μας απειλούνται με έξωση από τα σπίτια που διαμένουν καθώς υπάρχουν απλήρωτα ενοίκια, ενώ όσοι κληθήκαμε να αναζητήσουμε τη βοήθεια φυσιοθεραπευτών καταβάλαμε και το αντίτιμο για τις υπηρεσίες τους. Ευρύτερα οι προπονήσεις διεξάγονται χωρίς το κατάλληλο ιατρικό προσωπικό κάτι που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία μας, αλλά ως ποδοσφαιριστές πάντα τοποθετούσαμε το καλό της ομάδας πάνω από όλα.

Ως ‘ανταπόδοση’ γινόμαστε μάρτυρες ανακοινώσεων για αποδεσμεύσεις συναδέλφων μας χωρίς να υπάρξει προσωπική ενημέρωση και φυσικά διευθέτηση των οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους. Είναι οι ίδιοι που παρότι για μήνες αντιμετώπιζαν όλα τα παραπάνω προβλήματα μετέβησαν αυθημερόν στο Βόλο για το παιχνίδι με τη Νίκη, αλλά πλέον στιγματίζονται.

Ο σεβασμός είναι από τις θεμελιώδεις αξίες του ποδοσφαίρου.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου

Η απάντηση του πρόεδρου κ. Μαργέτη

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες του Ασπρόπυργου όπου εξαπέλυσαν επίθεση προς τη διοίκηση της ομάδας, ο πρόεδρος της ομαδας, Γιώργος Μαργιέτης έδωσε την εξής απάντηση:

Όσον αφορά την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ σχετικά με τις οφειλές της ομάδας απέναντί τους, είναι δεδομένο ότι η φετινή σεζόν ήταν οικονομικά δύσκολη για τις περισσότερες ομάδες και ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα της Football League.

Ας μην ξεχνάμε πως ώρες μόλις πριν από τον πρόσφατο αγώνα μας εναντίον της Ρόδου οι ποδοσφαιριστές της αντιπάλου μας είχαν εκδώσει παρεμφερή ανακοίνωση σχετικά με τις οφειλές. Βέβαια αυτό δεν τους σταμάτησε από το να μπουν στο γήπεδο και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη και να έχουν την ομάδα της Ρόδου στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Απορώ εάν οι ποδοσφαιριστές της δικής μας ομάδας αναλογίστηκαν πριν προβούν στη δήλωση τους ότι η δική μας ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα και είναι ήδη υποβιβασμένη.

Επίσης έχω ζητήσει κάποιες εξηγήσεις –απαντήσεις από τους αρχηγούς της ομάδας σχετικά με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα πρόσφατα παιχνίδια εναντίον του Αστέρα Βλαχιώτη και της Σαντορίνης στην έδρα μας, εξηγήσεις – απαντήσεις τις οποίες ακόμα περιμένω.

Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν καλά ότι υπήρξα ειλικρινής απέναντί τους σε ότι αφορά τα οικονομικά θέματα και παρότι το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους ήταν απολύτως ανεπιτυχές αγωνιστικά, περιμένουμε τα υπόλοιπα χρήματα των τηλεοπτικών και το ποσοστό στοιχήματος για να διεκπεραιώσουμε τουλάχιστον τα βιοποριστικά τους θέματα.

Τέλος όσον αφορά το θέμα της αναστολής των παικτών το οποίο έθιξαν, τους καλώ να ανατρέξουν σε προηγούμενες δηλώσεις μου όπου καυτηριάζω την επιπολαιότητα και την αμάθεια συγκεκριμένου παράγοντα που είχε τις τύχες τις ομάδας στα χέρια του πριν αναλάβω.

Σαφώς όπως παντού και πάντα, υπάρχουν κι εξαιρέσεις στα θέλω, τα πως και τα γιατί, σε ότι αφορά μεμονωμένα κάποιους από τους διαμαρτυρόμενους, αλλά δεν είναι της παρούσης. Όταν θα γίνει ο γενικός απολογισμός της ομάδας στο τέλος, θα αναφέρω αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που θα αφορούν αρκετούς.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Μαργέτης

Κατηγορία FL/SL2 NEWS

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares