Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 19:11

Το Αιγάλεω των εκπλήξεων

Με την ιστορία που κουβαλά, την παράδοση, τις διακρίσεις και το βάρος της φανέλας, το Αιγάλεω, για τους πολυπληθείς φίλους του, δεν είναι απλά Αιγάλεω, ούτε καν Αιγαλεάκι, αλλά Αιγαλεάρα.

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Θοδωρής Λινάρδος 

Οπως και για πολλούς εκ των αντιπάλων. Το «Σίτι», με την δυνατή του έδρα το «Μαυροθαλασσίτης» στην Ιερά Οδό έχει πάντα τον τρόπο, σε όποια κατηγορία και να βρίσκεται να ζει μεγάλες «κυανόλευκες» στιγμές. Πολλές φορές κι ανατροπές κι εκπλήξεις, με στόχο πάντα το βήμα παραπάνω και την επιστροφή στην ελίτ.
Και μια αναδρομή ρετρό από τα πιο παλιά στα πιο σύγχρονα έτη, στο πέρασμα των ετών.

1986 87

To Aιγάλεω των κόουτς Σίμου («Μάγειρας»), Κούτρη και Ρίμπα. Των Γαζή, Αντωνιάδη, Χούμη, Μπαϊρακτάρη και Τζουλιάνο. Οπως επίσης των: Χ. Σεραφείδη, Ν. Γεωργιάδη, Σταματιάδη, Πολυχρονίου, Λουκουρίνου, Καραπατή, Τζανετουλάκου, Γκαϊτατζή, Καραβίτη, Παπουλίδη, Φράγκου. Και ακόμη, κατά σειρά, των: Πέτροβιτς, Σούλη (Κίνλεϊ), Μπόυντζακ, Παπαποστόλου, Μακρή, Κότσεφ, Εξωμανίδη. Και ακόμη, των κόουτς: Πάλφυ, Μαρκόπουλου, Μαντζουράκη, Σάνον, Μπασιούκα, Σταυρόπουλου και βέβαια του Χατζάρα, του Ντεμόλ, του Πιστόλη, του Ντουμιτρέσκου, του Βαζάκα, του Πούλου, του Σουρλή, του Βαζέχα, του Παντελίδη, του Καραδήμου, του Μανδραφλή, του Χατζηνικολάου και του Χαραλαμπίδη.

12650592 447556275440996 2007715221 n

Το «Σίτι» των ξένων παικτών: Εντουσέι, Σιντιμπέ, Κουμορτζί, Μακόρ, Ομο, Αμπονσά, Ουάνγκα, Τζενάμο, Τσέζαρεκ, του Ρόας και των Νίκιτς, Μπαρμπολούτσι, Στογιάνοβιτς, Κόλια, Γουόρι, Γιούρισιτς, Ντε Σόουζα και Μπίκιτς.

ff

Το Αιγάλεω των πολλών άσων: Πηγαδίτης, Χατζησκουλίδης, Λιβανός («Σαρρής»), Τριανταφυλλίδης, Γιουλντούρης («Γέρος»), Φοντάνας, Κοτσάκης, Χωριανόπουλος, Ν. Μίχος, Ιωσηφόγλου, Λυρόπουλος, Λιοσάτος, Νικηταράς, Μπλάνας, Ρουμελιώτης, Καραμπαλίκης, Μαραμενίδης, Τσάγκος, Παπάζογλου.

images

Ορισμένοι εκ των παλιών. Μαζί με τους: Αντύπα, Μαρδίτση, Χατζητσοπάνη, Γράφα, Ροκίδη, Κουλίδη, Γιαφάλογλου, Τσάπο, Χανιώτη, Ντουντούμη, Πουπάκη, Μπαϊρακτάρη, Κατσικογιάννη, Δαμιανίδη, Βενέτη, Μπαλαρίνη. Και τους: Χρυσοστόμου, Λυκουρίνο, Λαγκαδίτη, Γιοβανόπουλο, Τσίκα, Μαργιόλη, Φυλακούρη, Πιλάβη, Ρεμούνδο, Ρελλάκη, Συρίγο, Φοράκη, Παππά, Κωνσταντίνου, Ιορδάνου, Μαρτίνο και Γρίμμα.

kkl

Επιπροσθέτως: Κοπιτσής, Βονόρτας, Ούτσικας, Βαλβης, Μανουσάκης, Λάλας, Αγρίτης, Σκοπελίτης, Μακρής, Φωτάκης, Σουρλής, Παπουτσής, Χλωρός, Μουστόγιαννης, Μέλλος, Ψωμάς, Μπάρκογλου, Πέτρου, Μακροδημήτρης, Μπεκιάρης, Ντερτινλης, Κοφινάς, Μαγγίνας, Πετρόπουλος, Χρήστου, Τουρνάς, Δουκάκης, Χανιώτης, Αλεξόπουλος και οι Κλης, Κώττης, Παραπραστανίτης. Συν τους Νικολόπουλο, Βαλλιάνο, Τσιάκα, Μαυρομάτη, Πανταζή, Σημαιοφορίδη, Κόη, Καραλή, Κατσαρό.

xatzaras aigaleo

αιγάλεω

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares