Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 11:02

Ο Γιάννης Βρούτσης για τα ''Νομίκεια 2023''

Μία ημέρα μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των ''Νομικείων 2023'', ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης που έδωσε το παρών, βγάζοντας μάλιστα ειδήσεις, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Για 10η φορά διοργανώθηκε το τουρνουά από τον ΑΟ Θήρας, αφιερωμένο στη μνήμη των ευεργετών του νησιού, Λούλας και Ευάγγελου Νομικού, με τις συμμετοχές του Ολυμπιακού, που το κατέκτησε και των Μαρκόπουλο, Αιγάλεω.
Υψηλότατος ο ανταγωνισμός, γεμάτο το κλειστό για να απολαύσουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, το θέαμα και σπουδαία η κοινωνική διάσταση στο διήμερο των αγώνων, διαδίδοντας το ζωτικό μήνυμα της αναγκαιότητας να γίνουμε όλοι εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Τέτοια τουρνουά αποκτούν ακόμα πιο σπουδαία σημασία όταν διεξάγονται στα νησιά μας, τα οποία -λόγω αντικειμενικών συνθηκών- έχουν λιγότερες ευκαιρίες να φιλοξενούν αυτού του επιπέδου τις διοργανώσεις.
Για την ενίσχυση της νησιωτικότητας και την αρωγή για ακόμα περισσότερο ανταγωνισμό, αμβλύνοντας τις διαφορές με τα σωματεία -όλων των αθλημάτων- της ηπειρωτικής χώρας, εργαζόμαστε ήδη στο Υπουργείο Αθλητισμού. Και σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερα…

VROUTSIS KYPELLO NOMIKEIA

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares