Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 08:08

Αποκάλυψη Βρούτση στη Σαντορίνη: Έρχεται η αναγνώριση της νησιωτικότητας στον αθλητισμό [vid]

Παρά το μικρό διάστημα που βρίσκεται στην ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού, ο Γιάννης Βρούτσης δείχνει με τις κινήσεις του ότι στοχεύει σε μεγάλες τομές που θα αλλάξουν πολλά πράγματα όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Ο Γιάννης Βρούτσης έγινε ο πρώτος Υπουργός Αθλητισμού που επισκέφθηκε τη Σαντορίνη, αλλά δεν έμεινε μόνο στην εθιμοτυπική παρουσία στα Νομίκεια, καθώς όπως θα διαβάσετε και θα ακούσετε παρακάτω έδειξε τη Βούληση του για τομές...

Η παρουσία του στα Νομίκεια, μία μεγάλη διοργάνωση των Κυκλάδων, δεν ήταν απλά μία επίσκεψη από τις δεκάδες που πραγματοποιεί από την ημέρα που ανέλαβε το Υπουργείο, καθώς συνοδεύτηκε από την αποκάλυψη του για το σχέδιο του που έχει να κάνει με τους νησιωτικούς συλλόγους. 

Σε συνέχεια λοιπόν της επίσκεψης της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου αρχικά είχε αναφέρει την βούληση του να αλλάξει η αδικία που υφίστανται οι σύλλογοι που εδρεύουν σε νησιά, χθες (12/8) μετά την ολοκλήρωση των ''Νομικείων'' μιλώντας στο sportcyclades, ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι ο πόθος όλων των νησιωτών να αναγνωριστεί η νησιωτικότητα θα γίνει πράξη και μάλιστα σε επίπεδο ενίσχυσης, καθώς όπως είπε προετοιμάζεται η νέα κατανομή των πόρων, που θα περιέχει ως κριτήριο τη νησιωτικότητα.

Πλέον, ο Γιάννης Βρούτσης, ως γνήσιος Κυκλαδίτης, θίγει και φαίνεται ότι επιλύει ένα μεγάλο θέμα, όπως είναι αυτό της νησιωτικότητας, για το οποίο αν και περιέχεται στο άρθρο 102 του συντάγματος της χώρας μας μέχρι σήμερα κανένας Υπουργός Αθλητισμού δεν έχει ενεργήσει ανάλογα.

Όπως είπε ο Υπουργός σε πρώτη φάση, η ενέργεια αυτή θα μεταφραστεί σε μία μικρή έξτρα ενίσχυση. Το βέβαιο όμως είναι ότι πλέον ανοίγει ο δρόμος για την αποκατάσταση μίας χρονίζουσας αδικίας σε βάρος των νησιωτικών συλλόγων που ταλαιπωρούνται από δεκάδες ανισότητες που τα χωρίζουν από αυτά της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Δείτε τι είπε στον Αντώνη Κοραή:

 

 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares