Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 17:44

Φυλακούρης: «Έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»

Τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του κατέθεσε ο Τότης Φυλακούρης σχετικά με την παρουσία του Αήττητου Σπάτων στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου και ενόψει της αναμέτρησης με το Κερατσίνι για την 8η αγωνιστική.

Ο έμπειρος προπονητής σημείωσε στο Soccerlive ότι πιστεύει στις δυνατότητες των νεαρών ποδοσφαιριστών του, πρόσθεσε ωστόσο ότι χρειάζονται δύο με τρεις προσθήκες τον Ιανουάριο. «Ο Αήττητος έχει πολλά νεαρά παιδιά, στις δυνατότητες των οποίων πιστεύω. Ωστόσο, είναι πάρα πολύ δύσκολη η κατηγορία. Οι περισσότερες ομάδες είναι οπλισμένες με πολύ καλούς παίκτες παραπάνω κατηγοριών. Θέλει λίγο βοήθεια η ομάδα. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και θεωρώ ότι χρειάζεται ενίσχυση με δύο ή -το πολύ- τρεις ποδοσφαιριστές» σημείωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Με τον Εθνικό δεν παρουσίασαν αυτό που μπορούσαν. Δεχθήκαμε τρία γκολ μέσα σε μισή ώρα και αυτό λέει πολλά. Πρέπει να το πιστέψουν και οι ποδοσφαιριστές ότι μπορούμε να πάρουμε μία πολύ καλή θέση». Αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής (12/12) με το Κερατσίνι, σχολίασε: «Είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα, η οποία έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, ειδικά εκτός εδρας. Έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε». Στον επίλογό του, ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και του Εθνικού τόνισε: «

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα. Είναι ένα νοικοκρεμένο σωματείο, όλοι στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλά παιδιά, δεν του λείπει απολύτως τίποτα! Έχω άριστη συνεργασία και με τον πρόεδρο και με το υπόλοιπο τιμ και με τον κο. Τζανόπουλο».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares