Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 23:34

Πολύτιμη νίκη για τον Ερμή Μελιγούς

Τον ιδανικό επίλογο έβαλε ο Ερμής Μελιγούς στις υποχρεώσεις του για το 2021, παίρνοντας πολύτιμη νίκη σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε ομάδα με την οποία θα παλέψει για τον ίδιο στόχο στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου.

Η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη δεν έμεινε απλώς «όρθια» στο δημοτικό στάδιο Σκάλας, αλλά έφτασε και στη νίκη με 2-0 απέναντι στον Άρη, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες και στο τέλος το... πλήρωσε! Στο 75ο λεπτό ο Μπάξτον κορύφωσε ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας του και με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ στο 83ο λεπτό ο Γ. Ράλλιος αξιοποίησε ενέργεια του Καδδά και με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 0-2.

Διαιτητές: Κάφκας, Γκούμας-Καρβούνης (Μεσσηνίας)

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Γιώργος Μπένος): Παπαδόπουλος, Χρήστου, Σεμερτζάκης (55' Κανελλάκης), Καρμίρης, Μανωλάκος, Μπινιώρης, Κρέτσι (84' Πανταζής), Σταμογιάννος, Κουρτέσης, Γουόρντεν, Σαμπατάκος

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Κ. Γιαννούσης, Πολυμενάκος, Μέντες (87' Κοδέλλας), Γ. Ράλλιος, Μπίσσιας, Σ. Γιαννούσης, Ιατρίδης (60' λ. τρ. Παπαδόπουλος), Αδάμης, Μπάξτον (78' Σπ. Ράλλιος), Καδδάς, Τσιώλης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares