Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 20:39

Μεγάλη νίκη στη Νέα Επίδαυρο για τον Χαραυγιακό

Δεν... λέει να το βάλει κάτω ο Χαραυγιακός!

Αντιθέτως, παλεύει για την παραμονή του στην Κατηγορία και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να το κάνει μέχρι το τελευταίο... λεπτό του πρωταθλήματος! Σε μία έδρα που ελάχιστες ομάδες έχουν φύγει με θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Θ. Γεωργούλη πέτυχε να γίνει η μοναδική που δεν δέχθηκε γκολ, για να πάρει στο τέλος μία τεράστιας σημασίας νίκη με 1-0!

Οι «νερατζούρι» αγωνίστηκαν με μεγάλη προσήλωση στο πλάνο τους και στο τέλος δικαιώθηκαν, πετυχαίνοντας το γκολ της επικράτησης στο 75ο λεπτό, όταν ο Πλούμης επιχείρησε σέντρα σουτ και ο Μούγιος στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα προς την εστία της ομάδας του για το 0-1.

Διαιτητές: Κόκκορης, Λούκας-Κωνσταντόπουλος (Αρκαδίας)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Μούγιος (92' Λέρμας), Καρέλης (92' Κοκκώνης), Τριμπόνιας, Κάπλατζης, Παπαϊωάννου, Μάρκου (61' Γιούτσης), Χατζησωφρονίου, Χατζηστάμου (71' Θωμάς), Τριανταφύλλου (92' Μπούκουρης), Γεωργίου

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Αραμπατζής, Κουτσογκίλας (56' Πλούμης), Γερόλυμος, Κούτρας, Μανγκαλατζίου, Κάρδαρης, Καλόφωνος (90' Γιαννόπουλος), Κουκοβίνης, Κοζάκης, Κουτσούμπας (94' Δραμουντανής), Φέκκας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares