Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 20:29

Εντυπωσιακό «διπλό» το Κερατσίνι στην Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή και Κερατσίνι αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής, με τους «ροσονέρι» να παίρνουν εντυπωσιακή νίκη με 4-0, υποχρεώνοντας τη «Σάντα» σε «βαριά» εντός έδρας ήττα!

Του Νικόλα Κοτσώνη

Το Κερατσίνι άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό όταν από λάθος του Ριτσωτάκη, ο Μαχμουτάι με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Αραμπατζή για το 0-1! Λίγα λεπτά μετά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπουτσικάρη και κόντρες στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Γαλανόπουλο που σκόραρε από κοντά, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 38' κι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μενδρινού, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε εγκαίρως από την άμυνα της Αγίας Παρασκευής και ο Μουκίδης με κοντινό πλασέ εξ επαφής έκανε το 0-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Αγία Παρασκευή μπήκε πιο δυνατά, είχε την κατοχή, όμως το Κερατσίνι κόντρα στη ροή του αγώνα βρήκε και τρίτο γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού, ο Κοντοές σημείωσε αυτογκόλ από κοντά στο 70'. Το 0-4 δεν άργησε να έρθει όταν ο Μενδρινός μετά από εκπληκτικό σλάλομ, μοίρασε στον Μουκίδη που έσκαψε τον Αραμπατζή και σημείωσε το δεύτερο τέρμα του.

Διαιτητές: Μπεκιάρης (Κορίνθου), Κακάνης-Τσέλιος (Ανατολικής Αττικής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Μήτσης (69' Μιχαηλίδης), Πέτρου, Ριτσωτάκης (45+1' Κοντοές), Γαλανόπουλος, Σταμούλης (63' Κατσέρης), Καλογεράς (63' Πρέντι), Λαμπρίδης, Ψαραδέλης, Μπουτσικάρης, Κραψίτης

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Φλώρος, Βαλιουτής, Νταγκουνάκης, Δουμούρας, Ντούνιας (76' Σαουλιάς), Κοντογιαννάτος (73' Θεοδώρου), Χαρίτος, Μαχμουτάι (73' Τόρρα), Μουκίδης (76' Ευθυμιάδης), Μενδρινός, Αγγελάκης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νίκη στο τέλος για τον Πανιώνιο Πρώτη νίκη για Μαρκό »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares