Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 21:40

Τρομερή ανατροπή του Πόρου κόντρα στην ΑΕ Μοσχάτου

Μία ανατροπή που σπάνια συμβαίνει στο ποδόσφαιρο πέτυχε σήμερα (17/12) το απόγευμα ο Πόρος, γράφοντας τη δική του σελίδα στην ιστορία του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής!

Παρότι έχανε με 3-0 μέχρι το 45' από την ΑΕ Μοσχάτου, κατάφερε όχι μόνο να επιστρέψει στο ματς, αλλά να φτάσει και στη νίκη με 4-3, έχοντας ως κορυφαίο τον σπουδαίο Καστελλιανάκη που σημείωσε χατ τρικ! Οι φιλοξενούμενοι είχαν την αδιαμφισβήτητη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρνοντας μάλιστα να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με πλασέ του Πασαλίδη (0-1). Οι πράσινοι συνέχισαν να κυριαρχούν και στο 18' έφτασαν στο 0-2 με πλασέ του Κουτσούμπα από θέση τετ α τετ. Στο 27' είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Νιζάμη, παρ' όλα αυτά φρόντισαν να φτάσουν σε τρίτο γκολ με σουτ του Πασαλίδη στο 33' (0-3)! Οι γηπεδούχοι είχαν την ευτυχία να μειώσουν πριν την ανάπαυλα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καστελλιανάκη, το οποίο κέρδισε ο Φρόκου από τον Σταύρου (1-3). Στο δεύτερο μέρος ο Πόρος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και περιόρισε παθητικό ρόλο τους φιλοξενούμενους, που έμοιζαν σαν να... κατέβασαν διακόπτη! Στο 58' ο Καστελλιανάκης έπιασε το γυριστό σουτ μετά από κεφαλιά πάσα του Φρόκου και μείωσε για το 2-3, με τον Φρόκου να ισοφαρίζει στο 67' με διαγώνιο σουτ και να βάζει... φωτιά στο παιχνίδι! Το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Καστελλιανάκη, ο οποίος σκόραρε προ κενής εστίας στο 82' για το 4-3, αναγκάζοντας το Μοσχάτο σε νέο «στραπάτσο» στην Κρήτη, μετά την ήττα με το «βαρύ» 7-2 από τον Αλμυρό!

Διαιτητές: Θωμόγλου, Μημίδης-Τράντας (Αθηνών)

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Νάκας (46' Καλαϊτζάκης), Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Πολ (61' Αυγουστάκης), Καλαμιώτης (29' Μαγάκης), Φρρόκου, Ουζούνογλου, Καστελλιανάκης, Πήλιος, Γροσδάνης (29' Κομνηνός).

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Σήφης Βενάκης): Σταματόπουλος, Σταύρου, Σιμονιάν (62' Γκόγκα), Τζωρτζάτος, Ανδρίκος, Νιζάμης, Πουρσανίδης, Παυλάκης (55' Τζέλη), Παδαλίδης, Κουτσούμπας, Μπόρι.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares