Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 16:51

Τέλος ο Βενάκης από το Μοσχάτο - «Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί»

Εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις του Μοσχάτου αφού μετά το ματς με τον Αρη Πετρούπολης, ο προπονητής κ Σήφης Βενάκης υπέβαλλε την παραίτηση του απο την τεχνική ηγεσία.

Το δελτίο τύπου
Η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου ανακοινώνει ότι κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή μας, κου Σήφη Βενάκη.
Με τον φίλο και μέλος της οικογένειας της ΑΕΜ ,Σήφη πορευτήκαμε μαζί για 8 αγωνιστικές, πετύχαμε κάποια σπουδαίες νίκες,είχαμε και κάποια άτυχα αποτελέσματα,που μας έχουν φέρει πίσω στη βαθμολογία και σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να επανέλθει η ισορροπία.Ο κος Βενάκης,αναλαμβάνοντας το κομμάτι της ευθύνης του, μας υπέβαλλε την παραίτησή του την οποία και κάναμε αποδεκτή.
Απο κει και πέρα ως διοίκηση θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον αντικαταστάτη του. Κύριε Βενάκη,φίλε Σήφη .
Ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στην ομάδα,σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου και η πόρτα της ΑΕΜ θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα.

Με αφορμή τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕ Μοσχάτου ο απερχόμενος, πλέον προπονητής της ομάδας Σήφης Βενάκης έκανε την εξής δήλωση

Σε μια δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνει η ομάδα αποφάσισα, ύστερα από αρκετή σκέψη, να υποβάλλω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Μοσχάτου αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μου αναλογεί.
Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα παρά μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κο Φαναρίτη,στον Κο Καρπούζα,στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης,όλους τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας για τη στήριξη και το σεβασμό το χρονικό διάστημα που ήμουν στην ΑΕΜ .
Παράλληλα, εύχομαι στην ομάδα να βρει το δρόμο της και να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία γιατί έχει ανθρώπους οι οποίοι αγαπάνε τον σύλλογο και κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares