Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 17:10

Επιστροφή στις νίκες για τον Αιολικό

Επέστρεψε στις νίκες ο Αιολικός μετά την ήττα στην Πάτρα και, συγχρόνως, επέστρεψε στο «ρετιρέ» του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, προσπερνώντας πάλι τη Ρόδο!

Υποδεχομένη στον «Ταρλά» τον αξιόμαχο ΑΟ Πυλίου, η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54ο λεπτό ο Κανελλόπουλος επιχείρησε σέντρα από τη δεξιά πτέρυγα, η μπάλα αποκρούστηκε από το απλωμένο χέρι του Χατζησουλεϊμάν και ο διαιτητής Γουρέλης έδειξε την άσπρη βούλα, από την οποία ο Αποστολόπουλος ήταν εύστοχος για το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή σε εκτέλεση φάουλ του Χατζησουλεϊμάν, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Πιττάτζιης, για να φτάσουμε στο 91ο λεπτό όπου ο Στεφάνοβιτς αιφνιδίασε τον Τοπουζλή με σουτ από θέση εκτός περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 μέσα σε αποθέωση!

Διαιτητές: Γουρέλης, Ανδρέου (Αθηνών)-Δεμερτζής (Δυτικής Αττικής)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Πιττάτζιης, Μωραϊτης, Νάστος, Κανελλόπουλος, Αννιτσάκης (82' Παστρικός), Ποτουρίδης, Αντωνίου, Στεφάνοβιτς (91' Νικολάου), Δερμιτζάκης (82' Άνθης), Αποστολόπουλος (69' Μουκίδης), Μακρής

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Παναγιωτόπουλος, Ίγκλι (82' Τάσιος), Χατζησουλεϊμάν, Χατζηνικολάου (40' Αποστολίδης), Μαυρόπουλος (82' Μαργαρίτης), Δρόσος, Αρμίρ, Βουκομάνοβιτς.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares