Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 17:05

Πάτησε κορυφή ο Γιούχτας

Οδηγός της φοβερής κούρσας που γίνεται στον 5ο όμιλο από το ξεκίνημα της σεζόν είναι, πλέον, ο Γιούχτας, καθώς απομένουν επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Αρχανών πήρε το κρητικό ντέρμπι με τον Αλμυρό, του οποίου επιβλήθηκε με 2-1, για να ανέβει στην κορυφή, όπου πλέον «συγκατοικεί» με τη Θύελλα Ραφήνας. Αξιοσημείωτο από το σημερινό (15/3) ματς είναι πως και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 42ο λεπτό ο Γκίνη κέρδισε πέναλτι από τον Χανιωτάκη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιαλούσης (1-0), στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βρετός επίσης κέρδισε πέναλτι από τον Τζανή, για να σκοράρει από την άσπρη βούλα ο Κατσικοκέρης (1-1) και στο επόμενο λεπτό (45+1') ο Γκίνη έκανε την προβολή στη σέντρα του Ροβίθη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1!

Σημειώνεται πως στο 79ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Μπάσιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Χρόνης (Δυτικής Αττικής), Κοκοτάκης-Καφεσάκης (Λασιθίου)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Γελαδάρης, Ψαρράς, Τζανής, Γιαλούσης, Αργκιλέσι (73' Πλουσής), Κίσσας, Βρετός (82' Κοντογιάννης), Ροβίθης, Γκίνη (73' Δωματάς), Δασκαλάκης (65' Νύκταρης)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Πατινιώτης, Μπέριος, Θεοδωράκης, Ενγκουέμ, Μπάσιτς, Φραγκουλάκης (85' Φυτόπουλος), Κοιλιάρας (70' Μαραντίδης), Πιερτζιακόμι (75' Μπανβό), Κατσικοκέρης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares