Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 19:51

Εύκολη νίκη της Μαρκό κόντρα στο Μοσχάτο

Σε μία αγωνιστική στην οποία ξεχώρισε η μεγάλη νίκη του Γιούχτα στο Μαρτινέγκο με γκολ στο 95', η Μαρκό ευτύχησε να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΟΑΝ και Εθνικό, παραμένοντας στο -2 από την κορυφή του 5ου ομίλου, στην οποία πλέον βρίσκονται μόνοι τους οι Κρητικοί.

Οι πράσινοι του Γ. Σιλεβίστα έφτασαν σε άνετο 3-0 απέναντι στην ΑΕ Μοσχάτου, που δεν μπόρεσε να απειλήσει και, μοιραία, είδε το έργο της για αποφυγή του υποβιβασμού να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 22', όταν ο Πίκουλας συνεργάστηκε ωραία με τον Μουστάκη, ο τελευταίος επιχείρησε τη σέντρα και ο Κράσι με κεφαλιά νίκησε τον Τσάκαλο, ο οποίος είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα παρά την προσπάθειά του να αποτρέψει την πορεία της (1-0). Στο 64' ο Πιέτρης έκλεψε από τον Λάμπρου και οδήγησε κάθετα, έκανε την πάσα στον Βασιλειάδη ο οποίος νικήθηκε από τον Τσάκαλο στο πλασέ που έπιασε, όμως ο Σουλελές που ακολουθούσε τη φάση έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή για το 2-0. Τρία λεπτά μετά το παιχνίδι... τελείωσε! Μετά από απόκρουση του Τσάκαλου σε κεφαλιά του Τσίκλου, ο Βασιλειάδης με κοντινό πλασέ έγραψε το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Δημαράκης (Δωδεκανήσου), Θωμόπουλος-Παπαδόπουλος (Δυτικής Αττικής)

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Μουστάκης, Φουάσης, Λαμπρόπουλος (55' λ.τρ. Μουσταφίδης), Τσικλος, Μπέλερης, Πίκουλης, Νατσιόπουλος (55' Πιέτρης), Σουλελές (73' Γκίκας), Πίκουλας (55' λ.τρ. Βασιλειάδης), Κράσι (73' Σούλτσε)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Σταύρου, Σιμονιάν (59' Κουτσούμπας), Παντίδος, Ανδρίκος, Λάμπρου, Χαλβατζίου (80' Σιμάκου), Κατίδης (65' Ποιμενίδης), Παυλάκης (80' Ροβίνας), Βαλμάς, Τζωρτζάτος.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares