Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 15:14

Έσωσε την κατηγορία ο ΑΟΑΝ και «έριξε» το Κερατσίνι

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Π. Σαλπέας», με βάση τα δεδομένα που ίσχυαν πριν από τη «σέντρα», ήταν σχεδόν βέβαιο πως μόνο ο ένας από τους δύο μονομάχους θα χαιρόταν!

Και, τελικά, αυτός έμελλε να είναι ο ΑΟΑΝ, ο οποίος πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στο Κερατσίνι και πέτυχε την παραμονή του στην Κατηγορία, αναγκάζοντας την ίδια ώρα τον αντίπαλό του σε υποβιβασμό στα τοπικά! Η ομάδα του Α. Ανδρουλάκη παρουσιάστηκε ψυχωμένη στο χορτάρι και απέτρεψε το μοιραίο, σε μία χρονιά που βεβαίως είχε ξεκινήσει με άλλες προσδοκίες. Από την άλλη, οι «ροσονέρι» έκαναν μία αξιέπαινη προσπάθεια, η οποία ωστόσο αποδείχθηκε ανεπαρκής.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε στο 42ο λεπτό ο Μελισσόπουλος με «άπιαστη» κεφαλιά από την «καρδιά» της περιοχής έπειτα από βαθιά μπαλιά του Χύσι στην «πλάτη» της άμυνας.

Μέχρι να σημειωθεί το γκολ, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και έψαχναν τον τρόπο με τον οποίο θα δημιουργούσαν φάσεις απέναντι σε μία άμυνα που σταματούσε τις όποιες επιθέσεις και παράλληλα «πάγωνε» τον χρόνο. Το γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα άλλαξε τις ισορροπίες ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους πλέον να καλούνται να βρουν το γκολ της ισοφάρισης αλλά να αδυνατούν να απειλήσουν. Είναι χαρακτηριστικό πως πέρα από ένα άστοχο σουτ του Μουκίδη στο 46ο λεπτό από καλή θέση, δεν καταγράφηκε κάποια άλλη επικίνδυνη κατάσταση απέναντι στην εστία του Γιαγκιόζη.

Οι «ροσονέρι» αναζήτησαν με όσους τρόπους μπορούσαν την ισοφάριση, όμως δεν την πέτυχαν και, έτσι, το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους, αφήνοντας σε εκ διαμέτρου διαφορετική συναισθηματική κατάσταση τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων: λύπη και πικρία για εκείνους του Κερατσινίου, που τερμάτισε στη 10η θέση με 36 βαθμούς, χαμόγελα και ανακούφιση για αυτούς του ΑΟΑΝ, που ανέβηκε στους 37 βαθμούς και σε τετραπλή ισοβαθμία στην 6η θέση.

Διαιτητές: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Σερεβέτας-Μαρκαντωνάτος (Αθηνών)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Καπούταγλης, Πάππος, Δούμουρας, Βαττής, Κόκας (60' Βύρης), Χαρίτος, Καλαμβόκης, Μουκίδης (85' Κοντογιαννάτος), Ρόπας, Ντούνιας (74' Νταγκουνάκης), Μενδρινός

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης (41' λ.τρ. Αλεξάκης), Ζέλιος, Φουκαράκης, Κίτος, Μελισσόπουλος (93' Μαρκάκης), Μηνάς, Τσανάι, Πιθαρούλης, Νοκάι (88' Λίτσκας), Χύσι.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares