Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 19:00

«Χρυσή» νίκη ο ΑΟΑΝ κόντρα στο Χαϊδάρι

Με την... πλάτη στον τοίχο αγωνίστηκε ο ΑΟΑΝ απέναντι στο Χαϊδάρι, στο τέλος όμως βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη και να παραμείνει σε επαφή με τις θέσεις που χαρίζουν σωτηρία στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Μ. Σκύβαλου επικράτησε με 1-0 χάρη σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Νοκάι από τον Δάρρα και εκτέλεσε εύστοχα ο Κατσικοκέρης στο 82ο λεπτό.

Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Μαλίων είχε ελάχιστες φάσεις, οι οποίες καταγράφηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μέχρι τότε οι όποιες προσπάθειες των δύο ομάδων σταματούσαν έξω από τις δύο περιοχές.

Στο 80' οι Κρητικοί απείλησαν με πολύ καλό σουτ του Νοκάι, το οποίο απέκρουσε ο Ντούνης στη κλειστή του γωνία. Δύο λεπτά μετά (82') ο Κατσικοκέρης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Νοκάι, ενώ στο 90' η μπάλα πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο φάουλ που εκτέλεσε ο Ματέα. Στο 93', στην τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού, ο Ντούνης απέκρουσε με τα πόδια σε συρτό σουτ του Νοκάι.

Διαιτητές: Μαυραντωνάκης, Τσαμπουράκης-Μασελή (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής (79' Μαρκάκης), Καμαρά, Μουστάκης, Φουκαράκης (79' Τσιλεδάκης), Πήλιος (63' Νοκάι), Μαρινάκης (63' Καρλίτος), Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος, Σένκα

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Αλεξίου, Δάρρας, Ζίζηλας (70' Αννιτσάκης), Πολίτης, Τσιούλος, Αρβανιτάκης (70' Αποστολόπουλος), Μπουτσικάρης, Βακράκος (76' Μπερνιδάκης), Ματέα, Αργυρίου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares