Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 18:30

Εύκολη νίκη του Εθνικού κόντρα στην Προοδευτική

Έκλεισε την παρένθεση των αρνητικών αποτελεσμάτων ο Εθνικός Πειραιά και επανήλθε στις νίκες με εμφατικό τρόπο!

Η ομάδα του Β. Χαντέ υποδέχθηκε στο γήπεδο Μοσχάτου την Προοδευτική, της οποίας επιβλήθηκε με 3-0, πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση και παραμένοντας στο -12 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Πανιώνιο. Από την άλλη, οι «βυσσινί» υπέστησαν άλλη μία ήττα και «βυθίστηκαν» ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Οι κυανόλευκοι ήταν από το ξεκίνημα του αγώνα ανώτεροι, είχαν ευκαιρίες για να προηγηθούν γρήγορα, ενώ το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν από νωρίς στο παιχνίδι έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο τους. Στο 23ο λεπτό, λοιπόν, ο Γεωργούσης ανατράπηκε από πίσω από τον Ανδριόπουλο ενώ ετοιμαζόταν να μπει στην περιοχή και ο Κατόπης δικαίως απέβαλε τον αμυντικό των φιλοξενούμενων, δείχνοντάς του απευθείας κόκκινη κάρτα. Πέντε λεπτά μετά (28') ο Εθνικός άνοιξε το σκορ με γκολ που σημείωσε ο Πολύζος με προσωπική ενέργεια και πλασέ (1-0). Συνέχισαν να υπερτερούν οι Πειραιώτες, για να «κλειδώσουν» το «τρίποντο» με δύο γκολ του Γεωργούση στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55' έγραψε το 2-0 με σουτ και δέκα λεπτά μετά (65') πήρε το «ριμπάουντ» από απόκρουση του Πράνταλου σε σουτ του Αντωνίου και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 3-0. Έκτοτε, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους κυανόλευκους να διαχειρίζονται το ματς και να προσθέτουν το «τρίποντο» στη συγκομιδή τους.

Διαιτητές: Κατόπης (Σάμου), Ρούσσος-Τράντας (Αθηνών)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Μεσούλι, Μαλάι, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Τσατσαρής, Σκεντεράι, Κυριαζής (68' Πλουμάτος), Πολύζος (80' Τσιάβος), Γεωργούσης (73' Βαλαβανόπουλος), Μακρυγιάννης (80' Σέχου), Αντωνίου (80' Νταλακούρας)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Πράνταλος, Πετράκης, Μανδαμαδιώτης, Παπαγεωργίου, Ανδριόπουλος, Γκόγκα (29' Δρόσης), Τσακίρης, Ξυγκάκης, Ξενοπανάγος (71' Καράβολος), Λαζαρίδης, Σταθόπουλος (65' Γαβράς).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares