Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 18:00

Νίκησε απουσίες και Ερμή Ζωνιανών ο Άρης Πετρούπολης

Παρά τις αρκετές και σημαντικές απουσίες που αντιμετώπισε (Μενάι, Ντόη, Καρδάμης, Τσίτσαρης, Κορώνης) ο Άρης Πετρούπολης κατέβαλλε την αντίσταση του Ερμή Ζωνιανών επικρατώντας με 2-1.

Μετά την λευκή ισοπαλία στην έδρα του Απόλλωνα, ο Άρης είχε δύσκολη αποστολή αφενός μεν διότι αντιμετώπιζε μια ομάδα που είχε ανάγκη το τρίποντο λόγω της μάχης που δίνει για τη σωτηρία και αφετέρου διότι είχε και πολλές απουσιές βασικών μονάδων.

Οι νεαροί παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής όχι απλά ικανοποίησαν τον Κώστα Βελιτζέλο αλλά έβαλαν... σε παθητικό ρόλο μια ομάδα που είχε μεγάλη ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα.

έδειξε χαρακτήρα και μέταλλο νικητή σε ακόμη ένα ματς.

Στο 8' ο Βαγγέλης Γκότοβος με κεφαλιά έκανε το 1-0, με τον Ηλία Τσιλιγκλιρη να αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 35' γράφοντας το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα έγραψε ο Βιτώρος στο 83'.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης, Τσερκώνης (85' λ.τρ. Αμπάνκουα), Μπαριαμπάς, Ναζεράι, Μουστάκης (75' Ραυτόπουλος), Φαρμάκης, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος, Γκοτοβος (46' λ.τρ. Σκεντεράι).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος) Δερμιτζάκης, Γεμιστός, Ακινο, Μπαμπουλάκης, Παππάς (32' Βιτώρος), Λίτσκας (46' Αλεξάκης), Κεφαλούκος, Κωστάκης, Βαταμίδης (58' Σκουτέλης), Τουρνάκης (40' Ζερβός), Αυγουστάκης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares