Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 01:09

Με οδηγό τον Παυλίδη η Μαρκό πήρε τη νίκη κόντρα στον Ιάλυσο

Το χρονόμετρο στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου έδειχνε το 70ο λεπτό. Ο Εμπουμπά μόλις έχει κερδίσει πέναλτι από μαρκάρισμα του Ριτσοτάκη και ο Κατσούκης στεκόταν απέναντι στον Βουτσελά, έχοντας τη μοναδική ευκαιρία να βάλει «οδηγό» στο σκορ τον Ιάλυσο.

Η εκτέλεσή του, όμως, ήταν κακή. Ο κατά τα άλλα ποιοτικός άσος έστειλε την μπάλα άουτ, με την εξέλιξη να λειτουργεί σαν... ελατήριο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Μαρκό, που λίγα λεπτά μετά πήραν εκείνοι το προβάδισμα. Σε διαγώνια μπαλιά μέσα στην περιοχή στο 73ο λεπτό, ο Καλλέργης πρόλαβε τον Πάνο στο σπριντ, αναγκάζοντάς τον να πέσει πάνω του και να τον ανατρέψει. Ο διαιτητής Σπήλιος έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα, ο Παυλίδης εκτέλεσε με αποφασιστικότητα και οι πράσινοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 1-0. Παρά το σοκ, οι νησιώτες συνήλθαν και το... έψαξαν, «αγγίζοντας» την ισοφάριση λίγο πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου. Σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Εμπουμπά έπιασε την κεφαλιά από εξαιρετικά κοντινή απόσταση, όμως η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι για να απομακρυνθεί στη συνέχεια, σε μία φάση που... έκοψε ανάσες στην εξέδρα του σταδίου. Ο τελευταίος μεγάλος κίνδυνος είχε μόλις περάσει με επιτυχία για την εστία της Μαρκό, που βρήκε και δεύτερο γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 94ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφυγαν σε γρήγορη αντεπίθεση και ο Παυλίδης με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα σε μία εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, που για μία ώρα πρόσφερε ελάχιστα πράγματα.

Διαιτητές: Σπήλιος (Κορίνθου), Βλατάκης-Μαρκαντωνάτος (Αθηνών)

ΜΑΡΚΟ (Ισίδωρος Σταυριανός): Βουτσελάς, Πάστρας (73' Κουτσάκης), Λαζαρίδης, Ριτσοτάκης, Μαρκοπουλιώτης, Αλεξίου, Καλλέργης, Γκαρτζονίκας (73' Φρέρης), Πίκουλας (62' λ.τρ. Χριστόπουλος), Ευθυμίου (85' Πιέτρης), Παυλίδης

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Πάνος (80' Σάββας), Καραγεώργης, Γιώργου, Εμπουμπά, Κατσούκης, Τζουανάκης (67' Γεωργακόπυλος), Βλαχάβας (67' Αθανασίου), Χατζηνικόλας, Τερζίου, Πατσιλής.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares