Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 15:24

Κίνηση από το «πάνω ράφι» ο Άρης Πετρούπολης

Νέο μεταγραφικό «χτύπημα» πραγματοποίησε ο Άρης Πετρούπολης, με σκοπό την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Στη διάθεση του Κώστα Βελιτζέλου τίθεται για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και ο Βαγγέλης Θεοχάρης των 52 συμμετοχών σε επαγγελματικό επίπεδο. Ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε και τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές σε επίπεδο Super League τη διετία 2018-2020, ο 25χρονος αμυντικός απάντησε θετικά στην πρόταση της «ερυθροκίτρινης» διοίκησης, έπειτα από μία σεζόν στην οποία μέτρησε 10 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Την προπέρσινη σεζόν ο Θεοχάρης είχε 25 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Παναθηναϊκό β' στο ίδιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί για μισή σεζόν και με τα χρώματα του Λεβαδειακού. Η επίσημη ενημέρωση του Άρη Πετρούπολης αναφέρει:

Νέα μεταγραφική υπέρβαση για την ομάδα μας που δειχνει ότι θα εμφανιστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μετά από ενέργειες της διοίκησης στο δυναμικό του Άρη Πετρούπολης εντάσσεται ο Βαγγέλης Θεοχάρης.

Ο γεννημένος στις 6/7/1998 μέσος τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας μας και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας.

Προερχόμενος από το πρωτάθλημα της Superleague 2 και τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις αφού πέρυσι κατέγραψε 10 συμμετοχές βοηθώντας την ομάδα του να κάνει πρωταθλητισμό.

Μεταξύ άλλων πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μετράει συμμετοχές (8) στην κορυφαία κατηγορία της χώρας μας (Superleague1) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Παράλληλα έχει αγωνιστεί και στον Λεβαδειακό.

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη Θεοχάρη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares