Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 22:40

Μάγγος: «Από... Μαυρογιαλούρους στο ποδόσφαιρο έχουμε χορτάσει!»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιάννης Μάγγος μετά τις ευθείες βολές προς το πρόσωπό του με τις οποίες συνόδευσε ο πρώην πρόεδρος του Φωστήρα, Σταμάτης Καζάντζης, την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων υπαινίσσεται πως το χρονικό σημείο της αποχώρησης του τελευταίου σχετίζεται με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ επισημαίνει πως σκοπεύει να παραμείνει στη θέση του προκειμένου να συμβάλει ώστε η ομάδα του Ταύρου να βγει από τη δύσκολη θέση. Αναλυτικά, στη δημοσίευσή του μέσα από το προφίλ του στο φέισμπουκ αναφέρει:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένας μικρόκυκλος της κοινωνίας μας... και τα δυο οδεύουν από το κακό προς το χειρότερο! Διαπιστωνω ότι καποιοι εκκολαπτόμενοι πολιτικοί (ή όσοι το παίζουν πολιτικοί) άσχετοι με το άθλημα να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και με ομάδες και να συμπεριφέρονται με γνώμωνα το ΕΓΩ τους και των συμφερόντων τους. Όλους αυτούς τους διακατέχουν τρια γνώριμα χαρακτηριστικά: η ευθυνοφοβία, η λασπολογία και η ΔΗΜΟΣΙΑ αντιπαράθεση, με τον απλό κοσμάκη πάντα μα πάντα να την πληρώνει... και στην προκειμένη περίπτωση ο κοσμάκης είναι η ομάδα ο αγνός φίλαθλος της και η αγωνιστική της ηρεμία! Τρία ερωτήματα γεννούνται:

1ον Γιατί (ξανά) πηδάτε από το καράβι στη πιο δύσκολη καμπή της; Λιγα χρόνια πέρασαν... Ο κόσμος δεν ξεχνάει....

2ον Γιατί το κάνατε μετά τις εκλογές και όχι πριν; Τυχαίο;

3ον Γιατί το κάνατε πριν τη μισθοδοσία των ποδοσφαιριστών; (παλιά σας τέχνη κόσκινο)

ΥΓ: Ειμαι τρία χρόνια εδώ... και ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ειδικά τώρα στα δύσκολα βγαίνω μπροστά όπως εχω μάθει στη ζωή μου γιατί δεν βρήκα ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΟΙΜΟ σε αντίθεση με εσάς! Κύριοι από Μαυρογιαλούρους στο ποδόσφαιρο έχουμε χορτάσει...

Στο καλό και να ΜΗ μας γράφετε....».

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares