Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 20:40

«Κόλλησε» ο Πανιώνιος με τον ΑΟΑΝ

Δύο βαθμούς άφησε ο Πανιώνιος στον Άγ. Νικόλαο της Κρήτης και αυτό ήταν αρκετό για να τον υποχρεώσει σε υποχώρησή του από την κορυφή της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη «κόλλησε» σε «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τον ΑΟΑΝ, καθώς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από τις καλές στιγμές που δημιούργησε, αλλά και την υπεροχή της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη, το συγκρότημα του Α. Ανδρουλάκη φρόντισε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του -σταθερού- Γκλώτσου και παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, εξαιτίας τραυματισμού του Τσανάι σε χρονικό σημείο που δεν υπήρχε πλέον δικαίωμα διακοπής για άλλη αλλαγή, ευτύχησε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι κυανέρυθροι είχαν ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά το συρτό σουτ του Μπουρλάκη. Στο 13ο λεπτό η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το δυνατό σουτ του Μαρτσάκη από θέση εκτός περιοχής, ενώ στο 33' οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι σε κοντινή κεφαλιά του Μπουρλάκη έπειτα από σέντρα του Γλυνού! Στη συνέχεια της φάσης ο Μπρέγκου από το ύψος της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 53', ο Γεμιστός σκόραρε μετά από γύρισμα του Γλυνού, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο πρώτος βοηθός υπέδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει εκτός γραμμής στο γύρισμα, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να διαμαρτύρονται έντονα.

Στο 55' ο Νοκάι σούταρε άστοχα υπό την πίεση του Διονέλλη, ενώ στο 73ο λεπτό ο Γκλώτσος έκανε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Στούπη. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Πανιώνιος πίεσε για το γκολ της νίκης, όμως το καθαρό μυαλό έλειψε στις τελικές επιλογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 95ο λεπτό οι παίκτες του Πανιωνίου ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Στούπης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα φάνηκε να χτυπάει στον υπερυψωμένο δεξιό αγκώνα του Πύλιου που πήδηξε όντας στο τείχος, όμως ο Μαυραντωνάκης άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σφύριξε τρεις φορές για το φινάλε.

Διαιτητές: Μαυραντωνάκης (Χίου), Μπλαβάκης-Κατσογιάννης (Ηρακλείου)

AOAN (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γκλώτσος, Μουστάκης, Τσανάι, Πιθαρούλης, Χριστογιάννης, Φουκαράκης, Καμαρά, Μαρινάκης (35' λ.τρ. Καρλίτος), Μαρτσάκης (53' Κατσικοκέρης (60' λ.τρ. Σένκα)), Νοκάι, Πύλιος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Διονέλλης, Καλύβας, Ποτουρίδης (30' λ.τρ. Ζούλιας), Μπρέγκου (79' Ιγνατίδης), Μπουρλάκης, Στούπης, Γεμιστός, Πότσι, Γλυνός (85' Χριστόπουλος).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares