Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 21:30

Ο ΑΟ Υπάτου στάθηκε όρθιος στο Ρέθυμνο κόντρα στην Επισκοπή

Ικανός να παίρνει αποτελέσματα ανεξαρτήτως έδρας ή αντιπάλου είναι ο ΑΟ Υπάτου και το απέδειξε και αυτή τη φορά.

Η ομάδα του Γ. Αντωνόπουλου στάθηκε θαυμάσια στον αγωνιστικό χώρο του «Π. Βαρδινογιάννης» και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1 απέναντι στην Επισκοπή. Επρόκειτο, μάλιστα, για την πρώτη απώλεια βαθμών της ομάδας του Ρεθύμνου στην έδρα της.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 2ο λεπτό χάρη σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Λίμα (1-0), με την ισοφάριση να έρχεται στο 48' όταν ο Αλμπάνης σκόραρε με σουτ, υποδεχόμενος την μπάλα από κόντρα στο τείχος σε εκτέλεση φάουλ του Νάνι. Η Επισκοπή είχε την ευκαιρία της να φτάσει στη νίκη, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, στο μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Ντότης στο 86'.
Διαιτητές: Τρίγκας (Χανίων), Μπιμπάκης (Ηρακλείου)-Μαυρεδάκης (Χανίων)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Κοναγκάγια, Κίτος, Δωματάς (56' Κάμερον), Σουρνάκης (56' Τζωρτζινάκης), Ντότης, Λίμα (67' Τσιλεδάκης), Βαλαβανόπουλος, Πάτας, Κεφαλάς
ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος, Παναγιώτου, Ζαχαρός, Γλυνός, Αλμπάνης (68' Μπαρό), Μπούσης, Ποτουρίδης, Μπακαούκας, Σταγάκης, Κωνσταντίνου (86' Ντρούγκας) Νάνι (82' Αμπανκούα).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares