Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 22:47

Μεταγραφική «βόμβα» στη Γ' Εθνική: Η ΑΕΡ Αφάντου ανακοίνωσε τον Κουτσιανικούλη! [vid]

Μεταγραφική... βόμβα μεγατόνων από την ΑΕΡ Αφάντου! Η νεοφώτιστη ομάδα της Γ' Εθνικής ανακοίνωσε τη σπουδαιότερη μεταγραφή στην ιστορία της, κάνοντας δικό της τον 35χρονο Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα.

Ο 35χρόνος εξτρέμ έχει πλούσιο βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί με τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Εργοτέλη, ΑΕΛ, ΟΦΗ, Ολυμπιακό Βόλου, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα.

Η εμπειρία του Κουτσιανικούλη μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΡ Αφάντου, η οποία υπενθυμίζεται πως αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής εκεί όπου παίζει η Ελλάς Σύρου (η ομάδα της Σύρου έχει αγωνιστεί με την ΑΕΡ Αφάντου παίρνοντας την πρώτη ιστορική νίκη της στην πρεμιέρα) και η ΑΕ Μυκόνου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΡ Αφάντου:

«Το Δ. Σ. της Α. Ε. Ρ. Α. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σπουδαία συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο Βασίλης, με τεράστια καριέρα στις Εθνικές κατηγορίες, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Π. Α. Ο. Κ. , Α. Ε. Λ. , Ο. Φ. Η. και Εργοτέλη ενώ έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο με μεγάλη επιτυχία. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares