Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 18:24

Πρώτη ιστορική νίκη για την Ελλάς Σύρου στη Γ' Εθνική!

Η Ελλάς Σύρου γιόρτασε την πρώτη ιστορική της συμμετοχή στη Γ' Εθνική με νίκη, καθώς επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων της ΑΕΡ Αφάντου χάρη σε γκολ του Μελισσόπουλου και ξεκίνησε με το δεξί στον 3ο όμιλο, στο μοναδικό ματς που διεξήχθη στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 10', με τον Φερεντίνο να κάνει το πλασέ από τα αριστερά της περιοχής αλλά ο Παπαδόπουλος να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

Η Ελλάς απάντησε στις ευκαιρίες στο 20', χάνοντας ευκαιρία με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Η ΑΕΡ σκόραρε στο αμέσως επόμενο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 33' ο Φερεντίνος βρήκε ωραία τον Ενσία μέσα στην περιοχή, ο οποίος έκανε το σουτ με πλάτη στο τέρμα και με παίκτη της Ελλάς μπροστά του, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου.

Η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη στο πρώτο ημίχρονο και η ΑΕΡ ήταν ανώτερη και πατούσε περισσότερο στα καρέ του Παπαδόπουλου, ωστόσο η Ελλάς κατάφερε να πάρει το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα.

Ο Μελισσόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων, μπήκε στην περιοχή, και ανατράπηκε, με τον διαιτητή να δείχνει το πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης της Ελλάς ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 1-0 στο 37'.

Οι Συριανοί έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 43'. Ο Μελισσόπουλος έκανε εξαιρετική ενέργεια στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στον Πρεβεζιάνο, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Τσάβαρης μπλόκαρε με τη δεύτερη.

Η Ελλάς πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου και έψαχνε το δεύτερο γκολ, χάνοντας καλή ευκαιρία στο 59' και άλλη μία στο 71', με τον Πρεβεζιάνο να κάνει το αδυνάμο σουτ από τα αριστερά στην περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Τσάβαρη.

Η ΑΕΡ απείλησε στο 72' με τον Κότσι να σουτάρει μέσα από την περιοχή, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα, ενώ στο 90+4' το η εκτέλεση φάουλ του Λαθούρη πέρασε πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Το τελικό σφύριγμα βρήκες τους παίκτες της Ελλάς να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρώτη ιστορική νίκη συριανής ομάδας στη Γ' Εθνική! 

Διαιτητής: Μ. Ζεστάς

Βοηθοί: Σ. Παπαδάμ, Ν. Ιωαννίδης

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας) Παπαδόπουλος, Ζάχι, Μάγκας, Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος (63' Καρμοίρης), Μελισσόπουλος (85' Παυλόπουλος), Πρεβεζάνος, Μπόσιος, Ζαφείρης, Κονσι (85' Συριανός), Κασάπης (46' Μηνάς)

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος) Τσάβαρης, Παναγιωτόπουλος, Σουλάι, Κορλός (79' Ζέλεφ), Στοϊνοβιτς, Κεσίδης, Αποστολίδης, Κιοσεογλου (63' Χατζησαββας), Φερεντινος (88' Χατζηκυριαζής), Ενσία (46' Ζουνιορ) Λαθουρης.

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares