Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 11:36

«Πεντάρα» με ανατροπή ο Αστέρας Βάρης κόντρα στην ΑΕ Μεσολογγίου

Για πενήντα λεπτά η αναμέτρηση του Αστέρα Βάρης με την ΑΕ Μεσολογγίου παρέμενε μία αμφίρροπη μάχη. Έκτοτε οι γηπεδούχοι... πάτησαν γκάζι και έφτασαν στην εμφατική νίκη με 5-1 απέναντι στον αντίπαλό τους, σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Κ. Μπαγλατζής» μόλις στο 2ο λεπτό, παίρνοντας το προβάδισμα με πλασέ του Παναγιωτίδη μετά από ασθενή απόκρουση του Μαρινάκη σε σουτ του Πλαστήρα (0-1). Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, στην οποία έφτασαν στο 41' με πλασέ του Ντιαγνέ μετά από συνεργασία με τον Καλομοίρη (1-1). Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι κυανόλευκοι «καθάρισαν» το παιχνίδι, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε ένα πεντάλεπτο! Στο 51' ο Ντούλιας με σουτ από θέση εκτός περιοχής έκανε το 2-1, στο 53' ο Καλομοίρης με πλασέ μετά από συνεργασία με τον Χριστίνη σημείωσε το 3-1 και στο επόμενο λεπτό (54') ο Μπερνιδάκης με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Χριστίνη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 79' ο Ζαπατίνας, έχοντας έρθει από τον πάγκο, διαμόρφωσε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκιούρα το τελικό 5-1.

Διαιτητές: Καπίρης (Αθηνών), Κατσογιάννης (Ηρακλείου)-Κρασώνης (Αθηνών)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου (62' Γκιούρα), Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος (62' Μπάκας), Ντιαγνέ, Καλομοίρης (69' Καλέλα), Χριστίνης (62' Πικούλης), Μπερνιδάκης (75' Ζαπατίνας), Ντούλιας, Μάγγος

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς): Δουλιώτης, Μανέτας, Τριφιάτης (55' Κ. Βαρούχος), Αυτζής, Κάκκος, Κακιώνης, Πλαστήρας (55' Ζαβιτσάνος), Μούτσι, Κράνης (74' Πασπαλιάρης), Μιχαλόπουλος (74' Γαβριήλ), Παναγιωτίδης (75' Ν. Βαρούχος).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares