Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 11:38

Άνετο απόγευμα για τη Θύελλα στη Ραφήνα με τον Βύζαντα Μεγάρων

Στις τελευταίες δύο περιπτώσεις που είχε υποδεχθεί αντιπάλους στο γήπεδο «Π. Σκούφος» δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη. Αυτή τη φορά, όμως, η Θύελλα ήταν... όνομα και πράγμα, φτάνοντας σε άνετη επικράτηση με 4-2 απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων, που είχε ως συνέπεια την αποχώρηση του Γιώργου Αρχοντάκη από την τεχνική ηγεσία.

Οι πράσινοι, μάλιστα, βρέθηκαν να προηγούνται με 4-0, πριν δεχθούν στο τελευταίο δεκάλεπτο τα γκολ με τα οποία περιορίστηκε η έκταση της ήττας των κιτρινόμαυρων.

Μόλις στο 6' ο Γκούμας με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής σημείωσε το 1-0, ενώ στο 26' ο Ψυχογιός ανατράπηκε από τον Καραγιάννη εντός περιοχής και από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 2-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τσούκας αξιοποίησε σέντρα από τη δεξιά πτέρυγα και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 79' ο ίδιος παίκτης μετά από παράλληλη σέντρα του Ντολλάνι σκόραρε για το 4-0. Είχε μεσολαβήσει στο 51' μία φάση στην οποία ο Γούλας είχε σουτ στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν καθυστερημένα αντίδραση, μειώνοντας στο 83' με κεφαλιά του Χαϊκάλη (4-1) και στο 87' με νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά του Χατζάκου, για το 4-2.

Διαιτητές: Νικολάου, Μαρκαντωνάτος-Κουκόπουλος (Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολλόγης): Κουμής, Αγγέλης, Φλώρος, Φύτρος, Ανδρίκος, Ντάφλας (77' Ντόκος), Γούλας (77' Μακροδημήτρης), Τσούκας, Ψυχογυιός (59' Κωτσάκης), Χίσο (54' Κοντογιάννης), Γκούμας (59' Γκούμας)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιώργος Αρχοντάκης): Πίνης, Ζαχαράκης, Ντερμίσι, Καρδάμης (65' Παικόπουλος), Μουσκάι, Καραγιάννης (46' Παππάς), Γκολφινόπουλος, Χατζημελετιάδης, Χαϊκάλης, Νέρες (46' Χατζάκος), Μίτσκο (46' Μ. Καραγιάννης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares