Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 22:34

Η Κόρινθος πήρε το ντέρμπι με τη Μαρκό και βρίσκεται σε απόσταση... αναπνοής από την κορυφή!

Συνέχεια στην εξαιρετική της εκκίνηση στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έδωσε η Κόρινθος, παίρνοντας ακόμη μία νίκη που τη διατηρεί σε απόσταση... αναπνοής από την κορυφή στον 3ο όμιλο.

Η ομάδα του Α. Μπαρμπολούτσι πήρε το ντέρμπι με τη Μαρκό, της οποίας επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ που σημειώθηκε λίγο πριν την ανάπαυλα. Συγκεκριμένα, στο 41ο λεπτό ο Αναστασόπουλος έβγαλε υπέροχη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Ροχάνο, εκείνος πρόλαβε την έξοδο του Βουτσελά και «τσίμπησε» την μπάλα πάνω από το σώμα του, με τον Ζαχαράκη να έρχεται και να την σπρώχνει από κοντά στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν ευκαιρίες για να την πετύχουν και με την εν γένει παρουσία τους, που ήταν θετική, θα μπορούσαν να έχουν αποσπάσει το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Το τριπλό σφύριγμα του Τριανταφύλλου, ωστόσο, βρήκε τους πράσινους να έχουν γνωρίσει την τρίτη συνεχόμενη ήττα.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου (Αργολίδας), Τσούκας-Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Αντρέας Μπαρμπολούτσι): Κούτσικος, Παπαχρήστος, Καλούσης, Αργυρόπουλος (30' λ.τρ. Γεωργίου), Αναστασόπουλος, Χαλάτσης, Ζαχαράκης (70' Κοτσιανούλης), Δερμιτζάκης (70' Μερκούρης), Παπουλής, Νικολάου, Ροχάνο (50' λ.τρ. Συρεγγέλας)

ΜΑΡΚΟ (Ισίδωρος Σταυριανός): Βουτσελάς, Φρέρης (75' Χριστόπουλος), Γκίνι, Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης, Αλεξίου (65' Μεγαρίτης), Πίκουλας (75' Σταμάτης), Παυλίδης, Ευθυμίου (55' Γιαννιτσάνης), Αρβανίτης (55' Σάμιος), Λαζαρίδης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares