Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 17:34

Ο Ηλυσιακός «γκρέμισε» τον Εθνικό από την κορυφή

Γκρέμισε τον Εθνικό Πειραιά από την κορυφή ο Ηλυσιακός με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 ύστερα από ένα όμορφο παιχνίδι που έγινε στο 'Γρηγόρης Λαμπράκης'.

Οι γηπεδούχοι παρότι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη αφού απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να γυρίσουν το ματς.

Από την άλλη ο Εθνικός Πειραιά δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και εάν συνοπολογίσουμε την ανωτερότητα του αντιπάλου καθώς και τις απουσίες των Ντινιωτάκη, Γεωργούση και Κυριαζή καθώς και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στον αγώνα με τους Μαλάι και Αντωνίου το αποτέλεσμα τηρουμένων των αναλογιών κρίνεται θετικά.

Οι φιλοξενουμενοι προηγήθηκαν στο 25' χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλαβανόπουλου.

Στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίζουν χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Βασίλη Τσέργα ο οποίος στο 74' άφησε στήλη άλατος τον Κούμπουλα και με ένα ξερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο 'Γ' κάνοντας το 1-1.

Στη συνέχεια ο Ηλυσιακός είχε τις ευκαιρίες να γυρίσει το ματς όμως το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης) Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου, Κάρδαρης, Χαρίτος, Μαρίνου (90' Μακρίδης), Λέκκας (68' Τσέργας), Κράσι, Ταχιράι, Κασσιανός (84 Γιαννόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές) Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου, Κατσογιάννης, Πολύζος, Μαλάι (53' λ.τρ. Τσιαβός), Μακρυγιάννης (63' Σεκούμπα), Αντωνίου (79' λ.τρ. Σέχου), Βαλαβανόπουλος (63' Μπουτσικάρης), Πλουμάτος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares