Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 23:35

Νικηφόρο ντεμπούτο ο Μπαδήμας στη Μαρκό κόντρα στην Ερμιονίδα

Με τον ιδανικό τρόπο εξελίχθηκε το ντεμπούτο του Νίκου Μπαδήμα στην τεχνική ηγεσία της Μαρκό.

Για τη 10η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, η ομάδα του Μαρκόπουλου πέρασε νικηφόρα από το Κρανίδι, όπου επικράτησε με 3-2 της τοπικής ΑΕ Ερμιονίδας, «ξελασπώνοντας» μετά από πέντε συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι πράσινοι είχαν ένα εκρηκτικό ξεκίνημα στο ματς, σκοράροντας τρεις φορές πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο! Στο 4' ο Σάμιος άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από ασίστ του Ευθυμίου (0-1), δύο λεπτά μετά (6') ο Σάμιος αξιοποίησε σέντρα του Λαζαρίδη και με κεφαλιά σημείωσε το 0-2, ενώ στο 14' ο Σάμιος «χτύπησε» πάλι και με πλασέ πέτυχε το 0-3. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ουσιωδώς στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Στο 60' ο Τριμπόνιας βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο στη σέντρα που επιχείρησε ο Αρσενίδης και από κοντά μείωσε σε 1-3, ενώ στο 72' ο Κορακιανίτης με διαγώνιο σουτ έβαλε για τα καλά την «Ένωση» στο ματς. Ωστόσο, η αντεπίθεση δεν είχε συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους την ίδια ώρα να χάνουν ευκαιρίες για να διευρύνουν την επικράτησή τους.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Ιωαννίδης-Σηφάκης (Πειραιώς)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Τζιέρης, Βιρβίλης, Θαρλίς, Τριμπόνιας, Πορφυρόπουλος (46' Φυτόπουλος (88' Λαλόρ)), Κάλα (46' Κορακιανίτης), Αρσενίδης, Κουζής (46' Κουζής), Ψύχας (88' Ζεκιράι), Τάσιος.
ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσέλας, Γκίνι, Μαρκοπουλιώτης, Λαζαρίδης (74' Μωραϊτάκης), Αλεξίου, Φρέρης (40' λ.τρ. Χριστόπουλος), Παυλίδης (74' Σταμάτης), Καλλέργης, Γιαννιτσάνης (60' Μεγαρίτης), Ευθυμίου (46' Πιέτρης), Σάμιος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares